Investiție de 100.000 de euro într-o pizzerie artizanală din centrul Capitalei

Societatea Muntenia Edil Construct a investit peste 100.000 de Euro într-o pizzerie artizanală din centrul Capitalei. Suma acoperă amenajarea și dotarea spațiului cu aparatură profesională de ultimă generație, dezvoltarea e-shopului, materii prime, pregătirea personalului, cheltuieli de consultanță. Proprietarul, Florin Moise, preconizează că investiția va fi amortizată în trei ani.

Antica Pizza este situată în Piața Amzei, pe strada General Christian Tell nr. 1-3 și funcționează în regim de servire în local, takeaway și livrare, care se face prin flota proprie, peste tot în București.

Prețurile încep de la 11 lei / felie (din pizza de 50 de centrimetri), 25 de lei / bucată (pentru pizza cu diametrul de 32 de centimetri) și 60 de lei / bucată (pentru pizza cu diametrul de 50 centimetri).

Restaurantul beneficiază de câteva locuri la interior, cu o bucătărie deschisă, care le permite clienților să observe procesul de producție, dar și de o băcănie cu produse italiene și de o terasă de până la 20 de locuri, ce va fi inaugurată în următoarele săptămâni.

Din băcănie, consumatorii pot achiziționa făină Caputo, sos de roșii Gran Tritto, spianata calabra Casa Modena, prosciutto Parma S/O, mozzarella fior di latte Sorrentina, precum și alte delicii gastronomice.

“În ciuda dificultăților prin care trec restaurantele, există antreprenori din alte industrii, care aleg să investească în continuare în concepte cu potențial, acordând o atenție sporită înțelegerii nevoilor consumatorilor, optimizării resurselor, implementării și respectării procedurilor. Antica Pizza este o afacere care a pornit de la pasiunea proprietarului pentru un business bine făcut, corect și echitabil.”, declară Dragoș Panait, fondator Next Root Management Systems, consultantul proiectului.

Antica Pizza le propune clienților săi o pizza sănătoasă, după o rețetă autentică, realizată integral în casă, din două tipuri de făină napoletană și doar din ingrediente proaspete, de calitate, de la artizani și producători italieni.

Din meniu fac parte nume cunoscute iubitorilor de pizza, precum Margherita, Salami, Diavola, Prosciutto e Funghi, Quattro Formaggi, Tonno, dar și asocieri mai puțin convenționale. În această categorie se încadrează produse precum Sotacetti, (sos de roșii, bacon, castraveți murați, usturoi fresh, ierburi italienești, mozarella fior di latte, parmezan scalii), Un po di spinachi (Sos alb, pancetta afumata, spanac, brânză de capră, mozzarella fior di latte, oregano, usturoi, cimbru, fulgi de chilli), Mela Formaggio Blu (sos alb, măr proaspăt, blue cheese, usturoi proaspăt, nucă rumenita, bacon, mozzarella fior di latte).

În plus, clienții Antica Pizza se pot bucura de sandvișuri proaspete, realizate în casă, din ingrediente de calitate și blat ușor de pizza.

Pentru a selecta materiile pe care să le integreze în rețetele lor, reprezentanții Antica Pizza interacționează constant cu producători și artizani italieni, din portofoliul cărora aleg produse de calitate, gustoase. Toate acestea sunt disponibile și separat, în cadrul băcăniei Antica Pizza, din strada General Christian Tell nr. 1-3, cât și online, în e-shopul dedicat.

În următoarea lună, clienții se vor bucura de oferte dedicate, pe site-ul Antica Pizza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here