Inghetata Antica Gelateria del Corso, disponibila din aceasta vara si pe piata romaneasca

Global Mirex, companie fondata si condusa de doi tineri antrerenori, Miruna Gheordunescu si Razvan Costache, lanseaza pe piata romaneasca Antica Gelateria del Corso, un brand italienesc de inghetata cu o istorie de peste 100 de ani.
Lansarea a avut loc in cadrul receptiei de aniversare a 70 de ani de la infiintarea Republicii Italiene, eveniment organizat pe 2 iunie a.c., la resedinta Excelentei Sale, Ambasadorul Italiei la Bucuresti, Diego Brasioli.
Cu o tradie mai veche decat cea a Republici Italiene, istoria Antica Gelateria del Corso incepe acum 116 ani, in orassul Parma, unde un Maestru Cofetar obisnuia sa pregateasca in fiecare zi specialitati italiene de inghetata. Din 1993, brandul premium Antica Gelateria del Corso face parte din portofoliul companiei Nestle.
Din aceasta vara, aproape 30 dintre aromele Antica Gelateria del Corso pot fi savurate in diverse locatii HoReCa, compania vizand segmentul restaurantelor premium, precum si pe cel al restaurantelor cu specific italian. Inghetata va beneficia de servicii complete, de la depozitare pana la servire. Compania GlobalMirex are ca obiect de activitate importul si promovarea unor prestigioase marci italiene din industria alimentara, printre acestea numarandu-se Toschi (siropuri de bar) sau GranCrema Caffe, o inovatie italiana a brandului Antica Gelateria del Corso, singura inghetata de baut naturala din Romania.