În perioada iunie-august, comenzile la meniurile LifeBox au crescut cu 50% lunar

Comenzile la meniuri cu conținut caloric scăzut au crescut semnificativ după încheierea Stării de urgență, înregistrând o creștere medie lunară de peste 50%, în intervalul iunie-august 2020, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, anunță LifeBox.

În ceea ce privește obiceiurile de consum observate de la debutul pandemiei, adresele de livrare ale clienților au migrat din zona de business în zona de rezidențial, a crescut numărul livrărilor în zonele limitrofe, iar cei mai mulți dintre aceștia au ales plata online cu cardul pentru meniurile comandate.

Din datele platformei online prin care se pot comanda meniuri personalizate din punct de vedere kilocaloric, femeile comandă variantele de meniuri de 1.000 și 1.500 kcal în proporție de peste 60%, în timp ce bărbații aleg meniuri cu un număr mai mare de calorii, peste 1.500 Kcal.

Perioada indicată de timp a unui program nutrițional pentru scăderea în greutate, în care clienții se axează pe meniurile hipocalorice, durează, în medie, o lună de zile. Rezultatele înregistrate de aceștia diferă în funcție de ritmul și de stilul de viață ale fiecăruia.


Lifebox împreună cu clienții săi au donat peste 26.500 lei către Asociația „Zi de Bine” pentru proiectul „Scut pentru spitale”

În perioada martie-mai 2020, LifeBox a redirecționat 2 lei din fiecare meniu ComfortBox comandat către Asociația „Zi de Bine” și alături de donațiile făcute de clienți prin butonul de donație disponibil în pagina de Checkout, s-a strâns în total suma de peste 26.500 lei, folosită pentru achiziționarea de echipamente medicale, de protecție și alte resurse necesare cadrelor medicale în lupta cu COVID-19.

LifeBox oferă meniuri gustoase și sănătoase, personalizate în funcție de stilul de viață al fiecărui utilizator și calibrate corect din punct de vedere kilocaloric. Fondatorii LifeBox sunt Radu Bălăceanu, Florin Scarlat și Lukasz Kuzniar. În bucătăria LifeBox sunt preparate în fiecare zi 5 tipuri de meniuri, ce pot fi comandate zilnic sau în avans, pe o perioadă de până la 3 luni în București & Ilfov, Cluj & Florești și Oradea.