Ikea lansează o gamă de mobilier pentru deținătorii de animale de companie

347

Ikea introduce o gamă de mobilier pentru deținătorii de animale de companie, cu un design modular, la un preț accesibil. Colecția este creată în colaborare cu designeri iubitori de animale și medici veterinari.

Colecția va include paturi pentru câini și căsuțe pentru pisici, pături și perne, boluri, jucării, dar și zgărzi, lese și o perie pentru îngrijire. Colecția Lurvvig este acum disponibilă în magazinul Ikea Băneasa și online pe site-ul companiei.

„Primul lucru pe care l-am avut în vedere a fost siguranța: câinii rod jucăriile și aduc în casă praf și noroi din plimbările lor zilnice. Pisicile zgârie cele mai multe suprafețe și sunt sensibile la miros și textură. Așa că materialele sigure și rezistente au jucat un rol foarte important,” precizează Barbara Schäfer, medic veterinar și coordonator de proiect, Product Safety & Compliance, Ikea Suedia.

Ikea Group deține și operează 355 de magazine în 29 de țări. Magazinele Ikea oferă aproximativ 10.000 de produse de mobilier și soluții accesibile pentru acasă. Ikea Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în martie 2010, a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea Ikea România a devenit parte din Ikea Group. În anul financiar 2017 (1 septembrie 2016 – 31 august 2017), magazinul Ikea din România a fost vizitat de 3,3 milioane de oameni și 7,5 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul ikea.ro.