Carrefour Market se retrage din Liberty Center

353

Carrefour Market se retrage din Liberty Center începând cu data de 8 octombrie. În locul său, Auchan va deschide un supermarket de 3.600 mp. Auchan a început deja lucrările de amenajare a supermarketului de la parterul mallului.

Fiecărui angajat al Carrefour Market din Liberty Center i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru în care ar dori să activeze – magazin, sediu sau depozit – luând în calcul criterii precum proximitatea față de casă sau traseul până la muncă, pentru cei din afara Bucureștiului.

În paralel, planurile de expansiune ale grupului continuă. În 2018, până în prezent au fost deschise 11 supermarketuri noi, iar S2 va sta sub semnul extinderii magazinelor de proximitate, menținând același ritm al expansiunii ca cel din 2017.

De asemenea, S2 va fi marcat și de deschiderea de noi magazine de tip hipermarket, primul fiind hipermarketul Carrefour Roman, în luna noiembrie, care se va afla în interiorul centrului comercial Roman Center Value. Mai mult, va crește numărul de orașe în care Carrefour pune la dispoziție serviciul Bringo.