Noul detergent Perwoll Renew&Blossom de la Henkel

Formula inovatoare a noului detergent Perwoll Renew & Blossom, din portofoliul Henkel, este potrivită spălărilor la temperaturi scăzute și permite reducerea consumului de energie.

Noul detergent Perwoll Renew & Blossom este disponibil în variante de 900 ml, 1,8L și 2,7L și se înscrie în familia Perwoll, detergenți care curăță delicat țesăturile, redau intensitatea culorilor și păstrează hainele ca noi pentru mai mult timp.

Detergentul Perwoll Renew&Blossom oferă îngrijire specială și un parfum floral elegant și sofisticat, fiind recomandat indiferent de culoarea și materialul textil din care sunt realizate hainele.

Perwoll a lansat miscarea #RethinkFashion care are la baza conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. Astfel, brandul încurajează cosnumatorii să ai aibă grijă de haine, astfel încât să se bucure cât mai mult timp de ele și să le poată purta cât mai des.

Gama Perwoll cuprinde încă 5 variante de detergent special: Perwoll Renew&Repair Color pentru îngrijirea hainelor colorate, Perwoll Renew&Repair Black pentru haine negre și închise la culoare, Perwoll Renew&Repair White pentru țesături albe, Perwoll Care&Refresh pentru haine sintetice și Perwoll Wool&Delicates pentru materiale delicate și lână.

Ambalajele produselor din gama Perwoll sunt realizate în proporție de 50% din plastic reciclat, Perwoll Renew&Repair Black fiind primul ambalaj negru reciclabil, din portofoliul Henkel.

Noul Perwoll Renew&Blossom este parte a proiectului Ask Team Clean, unde specialiști în curățenia casei oferă consumatorilor sfaturi și trucuri pentru o igienă mai bună a casei, indiferent că vorbim despre haine, vase sau curățarea unor suprafețe.