Heineken anunță un nou parteneriat la nivel mondial cu olandezul Max Verstappen

Dolf van den Brink și Max Verstappen
Dolf van den Brink și Max Verstappen

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de lansarea sezonului 2023 în Bahrain, partenerul global al Formulei 1, Heineken, anunță un nou parteneriat la nivel mondial cu olandezul Max Verstappen, superstarul mondial al F1. Vestea vine înainte de începerea noului sezon de curse, care se anunță a fi excepțional.

Parteneriatul, care aduce laolaltă berea olandeză numărul unu și pilotul olandez numărul unu, își propune implicarea următoarei generații de fani într-o serie de activități creative și de impact, axate pe promovarea consumului responsabil.

O primă inițiativă va fi Player 0.0 – un nou proiect de gaming la care Heineken și Verstappen lucrează împreună, pentru a crea o nouă experiență de curse virtuale pentru fani, care va culmina cu oportunitatea oferită câștigătorilor jocului să concureze cu unii dintre cei mai buni piloți de curse din lume.

Actualul campion mondial, Verstappen, este, de asemenea, numit ambasador oficial al Heineken 0.0 pentru a ajuta la încurajarea consumului responsabil, printr-o serie de activări, inclusiv campania în derulare, ‘When You Drive, Never Drink’.

Max Verstappen, actualul campion Mondial de F1, a declarat: „Sunt încântat să fac parte din campania ‘When You Drive, Never Drink’ și să contribui la creșterea gradului de conștientizare în privința consumului responsabil. Și, fiind eu însumi un mare gamer și un pasionat de Sim Racer, sunt încântat să fiu parte din noul proiect, Player 0.0.”

De asemenea, Heineken anunță, în mod oficial, parteneriatul cu Oracle Red Bull Racing și Heineken 0.0. Cele două mărci globale vor oferi, de asemenea, noi și interesante momente în domenii precum muzică și gaming, și vor susține campania Heineken pentru promovarea consumului responsabil, ‘When You Drive, Never Drink’.

Parteneriatul va avea ca scop implicarea și conectarea cu fanii din întreaga lume, prin intermediul pilotului și al echipei de curse numărul unul din F1, oferindu-le fanilor ocazia să pătrundă în culisele unei echipe de curse de renume mondial.

Christian Horner, Director al Echipei Oracle Red Bull Racing, a declarat: ”Heineken 0.0 a devenit o parte importantă a familiei F1 din întreaga lume, oferind oportunități de divertisment interesante și captivante pentru fanii noștri globali, atât pe circuit, cât și acasă. Abia așteptăm să lucrăm din nou împreună și să vedem oportunitățile interesante pe care le putem oferi fanilor noștri în acest sezon.”

Aceste noi parteneriate continuă asocierea deja existentă dintre Heineken și Formula 1, care s-a dovedit a fi de mare succes în ceea ce privește creșterea notorietății globale a mărcii olandeze, precum și a ocaziilor de consum pe piețele locale vizate.

Bram Westenbrink, Global Head Heineken Brand, a declarat: “Suntem extrem de încântați să ne asociem nu doar cu actualul campion mondial, ci și cu echipa care-l susține, Oracle Red Bull Racing. Max este un simbol olandez și global. El este ambasadorul perfect pentru Heineken 0.0; pasiunea sa, atât pe pistă, cât și în afara ei – în comunitatea Sim Racing, va duce mai departe mesajul nostru în lumea gamingului cu Player 0.0 și ne va ajuta în demersul nostru de a încuraja consumul responsabil”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.