GAMA&GAMA este partener al evenimentului Private Label Innovation Show, ediția 2022

Gama & Gama are o experiență de peste două decenii pe piața din România. Compania activează în segmente de piață diferite și oferă consumatorilor o varietate de produse. De la alimente de bază pe care le pune pe piață prin propria sa moară de porumb cu o capacitate de măcinare de 50.000 de tone pe an, unde produce atât mălai grișat cât și furajer, la hrană pentru animalele de companie, pentru care recent și-a achiziționat o nouă linie performantă pentru producție și împachetare, printre cele mai mari din România, cu o capacitate de 180.000 de tone pe an.

De asemenea, în portofoliu GAMA&GAMA se găsesc și băuturi răcoritoare carbogazoase, pentru care compania are o capacitate de producție anuală de 50 de milioane de litri, dar și băuturi energizante și apă de masă. 

*Despre eveniment

Vă reamintim că evenimentul va avea loc pe 19 Mai, la Hotel Novotel, din București, în format fizic, unde aşteptăm alături de noi peste 150 de invitaţi. Private Label Innovation Show 2022 este un eveniment dedicat mărcilor private, în cadrul căruia vom asigura vizibilitate ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Puteţi opta pentru un stand în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol, material video în publicaţia online Modern Buyer și în social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.