Gabriel Ivan a fost desemnat să conducă subsidiarele CHEP România și Bulgaria

Gabriel Ivan, Country General Manager pentru România și Bulgaria al companiei CHEP.

Grupul logistic CHEP, furnizor de servicii de închiriere a paleţilor pentru piața europeană de supply chain, anunță desemnarea lui Gabriel Ivan pe poziția de Country General Manager pentru România și Bulgaria, după trei ani de la preluarea conducerii executive a subsidiarei locale.

În rolul său extins, Gabriel Ivan va coordona operațiunile comerciale și P&L-ul pentru România și Bulgaria, care au intrat pe piața Europei de Sud-Est în anul 2012.

“Ambele piețe au un context economic și condiții de dezvoltare similare, deci ne propunem să consolidăm poziția CHEP ca furnizor preferat de producători și retaileri la nivel regional, atunci când vorbim de managementul eficient al paleților și de operațiuni de distribuție prietenoase cu mediul. Acestea vor aduce creștere sănătoasă pentru fiecare actor din supply chain,” a declarat Gabriel Ivan.

Subsidiara din România a raportat venituri totale de 117 milioane RON (29,5 milioane USD) la 31 decembrie 2020, menținând un avans anual de două cifre, în pofida mediului economic volatil. Portofoliul companiei include peste 400 de companii locale și internaționale din sectorul FMCG românesc, care utilizează paleții CHEP pentru a reduce costurile și amprenta de carbon pe lanțul de aprovizionare.

CHEP Bulgaria are o bază de clienți care depășește 200 de companii din FMCG și a generat venituri totale de 3,69 milioane USD la sfârșitul anului trecut.

Parte a grupului Brambles, CHEP este unul dintre liderii mondiali în servicii de închiriere a paleţilor şi containerelor, și oferă o gamă de soluţii şi servicii de consultanţă, care cresc performanţa activităţilor logistice.