Lidl România inaugurează două magazine: unul în Bacău și unul în Dej

Lidl va inaugura două magazine în data de 14 octombrie: unul în orașul Bacău și celălalt în orașul Dej, județul Cluj. Noul magazin Lidl din Bacău se află pe Calea Romanului, Nr. 2, iar cel din localitatea Dej este situat pe Strada Crângului, Nr. 23 A. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m².

Unitatea Lidl din Bacău dispune de 140 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Dej are aproximativ 120 de locuri de parcare. În plus, cele două magazine dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea celor două magazine Lidl, au fost create peste 35 de noi locuri de muncă.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună.

Noile magazine Lidl din Bacău și Dej dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Inaugurarea magazinelor Lidl din Bacău și Dej continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse la cel mai bun raport calitate – preț, într-o largă varietate de sortimente. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here