Franz Weiler este noul presedinte al Consiliului Investitorilor Straini

Franz Weiler, directorul general al Uniqa Asigurari, a fost ales in funcţia de presedinte al Consiliului Investitorilor Straini (FIC) pentru un mandat de un an. Weiler il inlocuieste pe Eric Stab, presedinte si director general al Engie Romania, care a fost presedinte in perioada mai 2015 – iunie 2017, pentru doua mandate, si care va continua activitatea in Board-ul FIC ca vicepresedinte. Mihai Bogza a fost reales la randul sau vicepresedinte si Farrukh Khan – trezorier.
„FIC va continua sa lucreze la Va Urma (platforma care propune trei directii pentru dezvoltarea Romaniei), precum si sa analizeze impactul investitiilor straine in Romania. In acelasi timp ne pregatim de un dialog sustinut cu autoritatile si cu publicul pe marginea celei de-a 11-a editii a Cartii Albe la care au lucrat peste 120 de specialisti din companiile membre FIC.”, a declarat Franz Weiler.

Cartea Alba este un document extins pe care FIC il publica la fiecare doi ani si care insumeaza recomandarile membrilor pentru politici publice care sa faciliteze dezvoltarea economica sustenabila, pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.