Franz Weiler este noul presedinte al Consiliului Investitorilor Straini

0
224

Franz Weiler, directorul general al Uniqa Asigurari, a fost ales in funcţia de presedinte al Consiliului Investitorilor Straini (FIC) pentru un mandat de un an. Weiler il inlocuieste pe Eric Stab, presedinte si director general al Engie Romania, care a fost presedinte in perioada mai 2015 – iunie 2017, pentru doua mandate, si care va continua activitatea in Board-ul FIC ca vicepresedinte. Mihai Bogza a fost reales la randul sau vicepresedinte si Farrukh Khan – trezorier.
„FIC va continua sa lucreze la Va Urma (platforma care propune trei directii pentru dezvoltarea Romaniei), precum si sa analizeze impactul investitiilor straine in Romania. In acelasi timp ne pregatim de un dialog sustinut cu autoritatile si cu publicul pe marginea celei de-a 11-a editii a Cartii Albe la care au lucrat peste 120 de specialisti din companiile membre FIC.”, a declarat Franz Weiler.

Cartea Alba este un document extins pe care FIC il publica la fiecare doi ani si care insumeaza recomandarile membrilor pentru politici publice care sa faciliteze dezvoltarea economica sustenabila, pe termen lung.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPlatforma online pentru carnea de vita Angus produsa in Transilvania
Articolul următorAncheta MADR/ ANSVSA privind dublul standard Est-Vest la alimente
Daniela Oancea

Redactor Sef al Modern Buyer din iulie 2017.
Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Daniela are o experienta de peste 20 de ani in presa. A inceput sa lucreze ca reporter si apoi ca redactor de stiri externe la cele mai importante cotidiene nationale. Si-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax si apoi ca redactor-sef la diferite publicatii business to business, precum si ca expert media in trei proiecte europene PHARE/SAPARD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here