Platforma online pentru carnea de vita Angus produsa in Transilvania

0
591

Pe platforma premiumangus.ro, bucatarii de top, macelarii, expertii culinari, dar si simplii consumatori preocupati de constanta si controlul calitatii carnii prin trasabilitate au posibilitatea de a achizitiona, printr-un singur click, carne de vita premium Angus direct de acasa, din fata calculatorului, in orice loc din tara.

Carnea nu este comercializata doar in Romania, ci si in Germania si Elvetia, in restaurante de lux si macelarii gourmet. Comenzile trebuie plasate online, telefonic sau prin e-mail pana in fiecare zi de vineri a respectivei saptamani, pentru ca marfa sa poata fi livrata saptamana urmatoare, joia.

Clientii au la dispozitie doua pachete speciale, un pachet PREMIUM PACK si unul FAMILIY PACK. Piesele incluse in cele doua pachete sunt maturate si ambalate individual. Pachetele in care se afla acestea sunt vidate. Un pachet cantareste minimum 5 kg si se comercializeaza mereu in stare proaspata.

Carnea de vita Premium Angus este produsa din bovine alese care pasc cea mai buna iarba de pe pasunile romanesti si in ultima faza a finisarii se hranesc cu furaje naturale produse in ferma. Datorita unei genetici superioare, a unui mediu natural si a conditiilor de crestere, bovinele de carne Angus din Transilvania sunt cautate pentru calitatea deosebita a carnii.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentModern Buyer are un nou Redactor-sef
Articolul următorFranz Weiler este noul presedinte al Consiliului Investitorilor Straini
Daniela Oancea

Redactor Sef al Modern Buyer din iulie 2017.
Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Daniela are o experienta de peste 20 de ani in presa. A inceput sa lucreze ca reporter si apoi ca redactor de stiri externe la cele mai importante cotidiene nationale. Si-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax si apoi ca redactor-sef la diferite publicatii business to business, precum si ca expert media in trei proiecte europene PHARE/SAPARD.