foodpanda a deschis a doua unitate pandamart în Cluj-Napoca

Platforma de comenzi și livrări rapide foodpanda anunță deschiderea unei unități pandamart în Cluj-Napoca. Acesta este cea de-a doua unitate pandamart, pe care compania o deschide în oraș. Odată cu deschiderea noului magazin, foodpanda va acoperi integral municipiul Cluj-Napoca cu livrări de la pandamart.

Flota de livratori se angajează să livreze produsele solicitate de clienți în 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicația digitală. Valoarea minimă a unei comenzi este de 49,99 lei, iar taxa de livrare pornește de la 5,99 lei și diferă în funcție de zona de livrare sau de campaniile în derulare. Intervalul orar în care clujenii pot face comenzi de la pandamart este cuprins între orele 09:00 și 23:00.

Produsele disponibile în supermarketul digital pandamart vin în completarea ofertei marilor lanțuri comerciale din Cluj.
Clujenii pot accesa oferta celui mai apropiat pandamart în secțiunea Shops / Magazine a platformei, având disponibile în prezent peste 2.000 de produse de uz cotidian, cu livrare rapidă. Printre categoriile listate în oferta pandamart se numără: fructe și legume, lactate și ouă, mezeluri și carne proaspătă, produse congelate, băcănie, produse pentru mic dejun, dulciuri și gustări, apă, sucuri și băuturi, produse din tutun, alcool, pâine și produse panificație, cosmetică și îngrijire personală, produse destinate mamei și copilului sau produse pentru animale de companie.

În completarea acestora, compania a introdus și noi categorii, precum: produse pentru diete speciale (cum ar fi cele pentru diete vegane sau fără gluten), băuturi artizanale sau produse românești.
pandamart este o rețea de magazine proprii foodpanda, de la care utilizatorii pot comanda digital, doar din platformă, cu livrare în 30 de minute.

În prezent, primele trei locații pandamart funcționează în București și Cluj-Napoca, urmând ca pe parcursul acestui an compania să extindă rețeaua de magazine și în alte orașe din țară, precum: Oradea, Târgu Mureș, Pitești, Ploiești sau Iași.

foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 8.000 de comercianți (restaurante și retaileri) din peste 40 de orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Sebeș, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Roman, Târgu Jiu, Deva, Bistrița, Botoșani, Suceava, Roman, Zalău, Slatina, Giurgiu, Tulcea, Miercurea Ciuc sau Sfântu Gheorghe.
foodpanda este parte a grupului Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global.