Farmec relansează gama Gerovital H3 Hyaluron C cu un nou concept grafic

Farmec relansează gama Gerovital H3 Hyaluron C într-o nouă prezentare. Cele șase produse ale gamei sunt disponibile într-o serie de noi ambalaje și oferă aceeași eficiență antirid și de hidratare dovedită, datorată concentrației mărite de acid hialuronic pur şi lipozomal, precum şi vitaminei C.

Noua prezentare a gamei transpune grafic beneficiile hidratante ale produselor, din perspectiva metodei de acțiune a principalului ingredient prezent în toate cele șase formule – acidul hialuronic. În plus, noile ambajale afișează concentrațiile și beneficiile principalelor ingrediente ale produselor, acidul hialuronic și vitamina C, pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor de astăzi, mult mai educați și mai atenți la compoziția și formularea produselor pe care le folosesc.

„Am adaptat ambalajele întregii game pentru a oferi și vizual consumatorilor noștri toate informațiile de care au nevoie atunci când aleg un produs, la raft sau online, – de la concentrația ingredientelor regăsite în produsele Gerovital Hyaluron C, la beneficiul oferit și până la metoda de acțiune a acestora”, a declarat Claudia Pălăcian, manager de produs în cadrul companiei.

Gama Gerovital H3 Hyaluron C reunește produse de curățare și de îngrijire a tenului, pentru zi și pentru noapte, destinate femeilor cu vârsta de peste 30 de ani. Prin eficiența dovedită în hidratarea profundă a tenului și în prevenirea ridurilor incipiente, datorată acțiunii acidului hialuronic și efectului antioxidant al vitaminei C, produsele alcătuiesc o rutină completă, în doar câțiva pași, ideală stilului de viața dinamic al consumatorilor de astăzi.

Produsele sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum și în cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, în magazinul în franciză din Pitești şi online, pe www.farmec.ro.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În martie 2021, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.