Farmec lanseaza 12 pachete-cadou de Sarbatori

601

Farmec lanseaza 12 pachete-cadou de Sarbatori. Seturile sunt disponibile sub forma a sapte tipuri de borsete si cinci tipuri de casete, ce includ produse de ingrijire din gamele brandurilor Gerovital, Farmec si Doina.

Cele 12 pachete-cadou au avut in vedere cele mai iubite produse de catre consumatori, iar producatorul clujean estimeaza ca acestea vor sustine semnificativ vânzarile din aceasta perioada a anului.

Seturile pentru sarbatori sunt destinate ingrijirii tenului, parului si corpului si aduc consumatorilor discounturi promotionale de 20% sau produse si accesorii oferite cadou.
Astfel, Borseta Gerovital H3 Evolution este formata din crema antirid cu acid hialuronic, Apa micelara si Deodorantul Pearl si include borseta cadou. Un alt pachet de pe segmentul antiage este Caseta Gerovital H3 Evolution, care cuprinde Crema intesiv hidratanta si Deodorantul Diamond oferit cadou.

Ca urmare a obiectivului companiei de a-si consolida pozitia pe piata de produse pentru barbati, dar si al interesului in crestere pentru aceasta categorie, Farmec a lansat doua Borsete Gerovital H3 Men, la achizitia carora clientii primesc borseta cadou si doua Casete Gerovital H3 Men ce ofera un discount de 20%. Aceste pachete speciale includ produse de ingrijire a tenului, parului si corpului si raspund nevoilor specifice ale barbatilor.

De asemenea, pachetele cadou din 2017 includ si multe dintre solutiile lansate in acest an. Printre acestea se numara Casete Gerovital Plant cu 20% discount, Caseta Farmec care are in aceasta perioada 15% reducere si cele doua Borsete Gerovital H3 Derma+ Premium Care, care contin produse din prima linie de dermatocosmetice de pe segmentul premium a companiei.

Caseta Doina include Laptele vitaminizant si Crema nutritiva vitaminizanta, oferita cu un disount de 50% din pretul cremei.

Toate seturile cadou pot fi achizitionate din comertul traditional (supermarketuri, hipermarketuri si magazinele de profil din tara), reteaua de magazine de brand Farmec si Gerovital, precum si din magazinul online www.farmec.ro.