Farmec integrează principiile medicinei regenerative în gama Gerovital Luxury

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, integrează principiile medicinei regenerative de avangardă în gama Gerovital Luxury, prima pe segmentul de lux al companiei. Gama utilizează câteva ingrediente inovatoare, revoluționare în industria de frumusețe. Printre acestea se numără uleiul Lakesis, care are rolul de a întârzia îmbătrânirea celulară programată genetic și extractul de Neuropfroline, care reglează răspunsul celulelor pielii la stresul emoțional și fizic.

Astfel, uleiul Lakesis crește sinteza proteinelor tinereții (Klotho și Foxo) la nivelul celulelor țesutului conjunctiv, reactivează procesele de detoxificare celulară, stimulează activitatea celulară și promovează procesele de tonifiere a dermei. În timp ce extractul Neuropfroline (extract de indigo sălbatic) stimulează eliberarea de endorfine cu acțiune calmantă, care mențin sub control nivelul de stres și restabilesc starea de echilibru a pielii.

La dezvoltarea gamei Gerovital Luxury, au colaborat timp de peste doi ani, specialiști din multiple arii de expertiză, printre care cercetători din industria cosmetică, farmaciști, medici și ingineri chimiști.

Produsele din gamă se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani și sunt disponibile în rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital și în magazinul online www.farmec.ro.

“Suntem primul producător din țară care încorporează acest concept și vom continua seria inovațiilor Farmec prin extinderea portofoliului de produse, în conformitate cu cele mai noi tendințe din domeniul cosmetic”, a declarat Sofia Irimie, Șef Departament Cercetare Farmec.

Bazându-se pe tehnicile medicinei regenerative, Gerovital Luxury valorifică o strategie anti-aging, care contribuie la reducerea manifestărilor îmbătrânirii fiziologice ale pielii şi la neutralizarea efectelor provocate de stresul fizic şi emoţional.

La sfârşitul anului 2017, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 13 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (3 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați şi Râmnicu Vâlcea.