Compania clujeană Transart anunță o cifră de afaceri de 3,2 milioane euro

Marius IURIAN, Managing Partner Transart

Transart, producător de software de business din România, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 3,2 milioane euro, 76 clienți noi și peste 1.300 clienți activi. Transart oferă clienților săi aplicația mobilă Hermes pentru SFA (Sales Force Automation) și Retail Execution, precum și aplicații software de tip ERP + SFA + WMS + BI pentru companiile cu activitate de distribuție.

„2017 a fost un an de creștere și consolidare pentru Transart, cu noi implementări ERP de referință la clienți care desfășoară activități de distribuție, comerț și producție. Pe divizia SFA & Retail Execution, în care, în mod tradițional clienții noștri veneau din FMCG și Farma, anul 2017 a consfințit diversificarea pieței-țintă, mai multe proiecte majore venind pe segmentul tehnic – producători și importatori de materiale de construcții și pentru instalații.”, a declarat Marius IURIAN, Managing Partner Transart.

„Pe de altă parte, consolidarea a venit dinspre portofoliul de clienți existenți pe fondul unei adopții sporite a soluțiilor proprii de business intelligence (BI Adviser) și WMS (Warehouse Manager), dar și ca urmare a multiplelor extinderi ale sistemelor operaționale cu module de tip Notificări/EDI, Salarizare, Centre de Cost, Retail sau de Producție. În ce privește Hermes, consolidarea înseamnă pe lângă portarea pe iOS, îmbunătățirea stabilității și optimizarea aplicației pe noile versiuni de Android care rulează pe terminale performante.” – a completat dl. Marius Iurian.

Toate componente suitei software pentru afaceri, dezvoltate de Transart, au beneficiat de îmbunătățiri. Fie că vorbim de portări pe noi platforme (Retail Execution, BI Adviser), de extinderi funcționale (Producție, WMS), de optimizări și automatizări (ERP, WMS) sau de integrări cu platforme terțe (TMS, EDI, B2B & B2C e-Commerce, Retail), toate echipele Transart au lucrat din plin.

Totodată, compania clujeană a semnat sau a prelungit parteneriatele strategice cu lideri mondiali în domeniul inovației și tehnologiei (Microsoft, Qlik, Tableau) pentru soluții avansate tehnologic care pot susține dezvoltarea funcțională a sistemului integrat și păstrarea unor prețuri adaptate mediului de afaceri din România.
Produsele de business software oferite sunt însoțite de pachete de servicii de mentenanță, implementare și suport adaptate nevoilor clienților.

„Pășim în 2018 cu optimism, peste 12 clienți noi alăturându-se în prima lună a noului an. Ne așteptăm ca în 2018 tot mai mulți clienți ce au ca obiect de activitate distribuție, retail și chiar o unitate proprie de producție să aleagă soluții software de la Transart. Ne așteptăm la creștere semnificativă și pe zona de Business Intelligence, iar pe zona de SFA & Retail Execution sperăm să găsim formula potrivită pentru o extindere mai consistentă a prezenței noastre pe piața externă.” – a mai declarat Marius Iurian.

Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru afaceri, cu specializare pe aplicațiile mobile pentru forța de vânzări și merchandising. Dispunând de o gamă completă de aplicații profesionale proprii (ERP, SFA, BI, WMS), Transart propune, pe lângă un set de sisteme stabile și adaptate la specificul pieței, și know-how-ul necesar valorificării acestora în companie (circuite informaționale, fluxuri de lucru și proceduri specifice).