Experiential dining în noul restaurant dabeef din București

Noul restaurant dabeef este un alternative steakhouse cu un meniu bogat, creat pentru cei care vor să se bucure de o călătorie gastronomică internațională. Amplasat pe Calea Floreasca 111-113, București, dabeef dezvăluie o gamă foarte variată de cărnuri, de primă calitate, preparate delicioase și arome apetisante din toate colțurile lumii.

Restaurantul are o capacitate de 66 de locuri și un design de inspirație urbană. Restaurantul este deținut de către acționarii restaurantului OSHO și ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro.

dabeef oferă o gamă foarte variată de cărnuri, de primă calitate, preparate delicioase și arome apetisante din toate colțurile lumii. De la salate până la deserturi, meniul-experiență îți propune să fii deschis și să te bucuri de o călătorie culinară internațională.

Acesta poartă amprenta bucătarilor-șefi Daniel Andrieș și Iosif Ștefănescu, ambii cu peste 20 de ani experiență în gastronomie.

Indiferent de ce alegi din selecția de fripturi, vei savura o carne calitatea întâi, macerată cu măiestrie și gătită pe cărbune. Sosurile și garniturile au rolul de a pune și mai mult în evidență deliciul preparatului. Nu în ultimul rând, meniul dabeef cuprinde trei feluri de supe, paste și risotto, pește, fructe de mare și deserturi delicioase, pentru toate gusturile.

Spreaduri mediteraneene, burger cu topping de foie gras, brânză coaptă și fripturi de vită savuroase sunt doar câteva dintre deliciile culinare pe care le poți testa în noul restaurant dabeef, din nordul Bucureștiului.

Secțiunea Urban Food reinterpretează rețete autentice și specifice bucătăriilor din Asia, Europa și America. Astfel, călătoria aromelor te poartă în China, India, bazinul mediteranean și America de Sud. Cei care iubesc burgerii au trei variante, după gust, pe care le pot personaliza cu toppinguri delicioase: brânză topită în stil raclette – o reinterpretare a rețetei elvețiene, creveți marinați sau un amestec picant de ceapă, aromatizat cu ierburi.