Evenimentele Modern Buyer pentru toamna anului 2019

Modern Buyer organizează două evenimente de amploare în toamna anului 2019: Private Label Innovation Show (26 septembrie 2019) și Ro-Fruits & Vegetables Show (21 noiembrie 2019). Vă așteptăm alături de noi la cele două evenimente specializate unde puteți interacționa cu buyeri din retailul modern, din HoReCa, dar şi cu achizitori din alte segmente de distribuție. La ambele vă puteți înscrie fie ca simplu participant, fie ca expozant sau/și partener al evenimentului.

Ne dorim ca prin prezența d-voastră alături de noi să susțineți sectorul pe care îl reprezentați și să aduceți cele mai bune argumente în favoarea creșterii businessului românesc.

Private Label Innovation Show a ajuns la a VIII-a ediție, fiind singurul eveniment din România dedicat exclusiv mărcilor proprii. Evenimentul va avea loc pe data de 26 septembrie 2019, în sala Crowne Ballroom a hotelului Crowne Plaza din București.

Ca în fiecare an, evenimentul își propune să reunească toți jucătorii din această industrie: retaileri, producători, companii de research, furnizori de servicii și soluții. Private Label Innovation Show este structurat în trei componente: conferință, expo hall, matchmaking.

Speakerii-invitați, specialiști din sectorul de business și cercetare de piață, vor arăta cum evoluează segmentul de private label la nivel european și în România.
Reprezentanți ai marilor retaileri din România și ai producătorilor de marcă proprie vor prezenta proiectele implementate sau în curs de implementare pe piața românească.

Programat să se desfășoare pe 21 noiembrie 2019, la București, tot la hotelul Crowne Plaza, „Ro-Fruits & Vegetables Show” este locul de întâlnire dintre producători, achizitori din retailul modern şi din HoReCa, dar și cu toți ceilalți actori implicați în lanțul de aprovizionare cu legume & fructe.


Ro-Fruits & Vegetables Show este un eveniment amplu, format din trei componente: dezbateri în plen, sesiuni de matchmaking și expo hall.

Pe de o parte, managerii de achiziții din Retail și HoReCa, traderii și importatorii caută surse credibile și durabile de aprovizionare, pentru a le oferi consumatorilor, în orice sezon, produsele proaspete pe care aceștia și le doresc.

Pe de altă parte, furnizorii români şi străini, mândri de calitatea produselor lor, caută parteneri de business de încredere, care să le valorifice cât mai bine eforturile depuse în faza de producție.

În cadrul evenimentului organizat la București, vom aduce față în față, furnizori și cumpărători profesionişti, pentru un dialog direct, deschis și transparent, care să impulsioneze dezvoltarea și modernizarea acestui sector, deosebit de important pentru comerțul românesc.

Evenimentul va reuni invitați numeroşi retaileri internaționali și locali, operatori HoReCa, distribuitori, angrosiști; producători și importatori din România, Republica Moldova și din zona Europei Centrale și de Est; furnizori de soluții și servicii (logistică, materii prime, consultanță, research, distribuitori).

Ambele evenimente sunt formate din mai multe componente: conferință, expoziție, sesiuni de matchmaking.


Expo Hall
Un spațiu de expoziție va fi pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte produsele, soluțiile sau serviciile destinate sectorului. Fiecare expozant va beneficia de un stand personalizat, unde poate organiza întâniri, degustări, prezentări sau demonstrații de produs.

Matchmaking
• Fiecare eveniment este un excelent prilej pentru furnizorii de soluții și servicii pentru sector de a intra în dialog cu achizitorii din Retail și HoReCa.

Cum puteți participa:
Informații privind condițiile de participare puteți cere începând de acum, prin e-mail de la Aurelia Grigorescu (aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro) și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0767118833 și 0729880041.

Pe măsură ce fiecare eveniment se structurează și agenda se definitivează, pe platforma online dedicată veți găsi detalii cu privire la tematici, speakeri și sponsori.

Ca în fiecare an, vă aşteptăm alături de noi la cele două evenimente!