Electrolux lanseaza masina de spalat vase ComfortLift

Electrolux lanseaza ComfortLift, o masina de spalat vase care ofera accesul facil la raftul de depozitare a vaselor. Aceasta masina de spalat vase a fost proiectata pentru o curatare minutioasa, in timp ce in interior, ofera un spatiu optimizat pentru toate tipurile de vase.

Inovatia este adusa de mecanismul care permite raftului de jos sa se ridice spre utilizator, permitand accesul mai rapid la vase si la o incarcare si descarcare mai usoara a acestora. In plus, tava pentru tacamuri este detasabila, prinsa in partea superioara a masinii, astfel incat sa incapa mai multe vase in zona inferioara.

Masina de spalat vase este dotata cu o serie de functii care asigura delicatetea spalarii vaselor. Sistemul avansat GlassCare, cu functia sa unica SoftGrip, fixeaza in siguranta toate paharele pe parcursul spalarii si le protejeaza de miscare si vibratii. De asemenea, pentru a obtine o performanta maxima la uscarea vaselor, reducand in acelasi timp costurile energiei electrice, Electrolux introduce noua tehnologie AirDry care foloseste fluxul de aer natural pentru uscare.

Pe langa functionalitatea optima oferita de noile tehnologii, ComfortLift cucereste si prin aspectul sau elegant. Designul sofisticat al usii, cu butoane discrete in partea de sus, face din aceasta alegerea perfecta pentru o locuinta moderna. In plus, tehnologia Kitchen Fit si functia unica TimeBeam, care proiecteaza pe podea timpul ramas pana la finalizarea programului de spalare, fac din aceasta masina un obiect de design ideal pentru orice bucatarie.

Prin brandurile sale: Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse si Zanussi, grupul Electrolux inregistreaza in fiecare, vanzari de mai mult de 160 de milioane de produse profesionale si de uz casnic, in mai mult de 150 de piete de desfacere. In 2016, Electrolux a inregistrat vanzari de 121 miliarde de coroane suedeze si un numar de peste 55.000 de angajati, in intreaga lume.