Ediția limitată Tuborg Christmas Brew va avea vizibilitate specială la raft

Ediția limitată Tuborg Christmas Brew va avea vizibilitate specială la raft în cadrul rețelelor de magazine pe durata a 10 săptămâni, începând din 2 noiembrie 2018. Berea este disponibilă în variantele de ambalaj de sticlă de 0,33l și 0,75l, dar și la cutie de 0,5l, prevăzută cu folie specială din aluminiu, dedicată protecției împotriva factorilor externi, soluție inovatoare aplicată de URBB pe toate cutiile de bere produse în România, din portofoliul său.

Consumatorii vor putea alege și pachetul special de sărbătoare Tuborg Christmas Brew format din 3 doze + una cadou.

Fabricată după aceeași rețetă a maestrului berar Per Krieger Larssen, Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roșcată produsă din trei tipuri de malț, cu o aromă distinctă de lemn dulce și cu un conținut de alcool de 5,6%.

Începută în Danemarca în 1981, lansarea Tuborg Christmas Brew în prima zi de vineri a lunii noiembrie a devenit o tradiție în toată Europa, momentul fiind marcat simultan pe mai multe piețe în care este prezentă berea Tuborg.

În cadrul campaniei TV, Delia dă tonul bine-cunoscutului jingle Tuborg Christmas Brew în spotul ce va fi difuzat în lunile noiembrie și decembrie ale acestui an.