Eberhart Raducanu, Döhler Romania, multumeste partenerilor sai pentru cei 20 de ani de idei pentru business-uri de succes

ADVERTORIAL
Döhler Group producator, promotor si furnizor de ingrediente naturale, sisteme de ingrediente si solutii integrate pentru industria produselor alimentare si cea a bauturilor, aniverseaza 20 de ani de prezenta pe piata romaneasca.
Compania se mandreste cu o investitie de circa 4 miloane de euro realizata in anul 2010, care inseamna un sediu nou care se intinde pe 8.000 mp si care cuprinde birouri, noi facilitati de depozitare cu temperatura controlata si 7 laboratoare, unul de analiza senzoriala, unul pentru pregatirea aplicatiilor pentru industriile: bauturi carbonatate si necarbonatate, sucuri naturale 100% si NFC, smoothie, nectaruri, ice tea, energizante, beer mix, cidru si bauturi alcoolice, si alte 5 dohlerlaboratoare menite sa vina in inatmpinarea partenerilor cu aplicatii pentru industriile: panificatie si cofetarie, ciocolata, bomboane & jeleuri si nu in ultimul rand iaurturi si inghetata.

La acest moment aniversar, Eberhart Raducanu, Directorul General Döhler Romania si Head of Sales South East Europe, trasmite partenerilor sai multumiri pentru loialitate, increderea acordata si parteneriatul oferit in toti acest ani. „Vreau sa le multumesc tuturor partenerilor care se afla langa noi si cu care colaboram de peste 20 de ani, chiar inainte ca Döhler sa isi deschida oficial filiala din Romania. Colaborarea cu dumneavoastra, producatori si retaileri, se bazeaza pe parteneriate de durata si de incredere, si am speranta ca am reusit impreuna in cei 20 de ani, sa transforman multe idei in proiecte de succes si in excelente oportunitati de business. Ingredientele Döhler sunt deliciul multor produse lansate impreuna, ce au performat avand avantajul calitatii materiei prime pe de o parte dar si a profesionalismului echipei Dohler, pe de alta parte careia ii multumesc in egala masura. Am ajuns la aceasta etapa deoarece am inteles care este misiunea activitatii noastre, nevoile dumneavoastra, reusind impreuna sa gasim cele mai bune si optime solutii pentru consumatorii din Romania. Va multumesc pentru incredere!”.

Despre Doehler:

Grupul Döhler (www.doehler.com) este lider la nivel global care produce, comercializeaza si furnizeaza ingrediente naturale, sisteme de ingrediente si solutii complete pentru industria alimentara si a bauturilor. Abordarea Grupului Döhler si portofoliul larg de materii prime sunt baza optima pentru dezvoltarea de produse inovative pentru industria alimentara si cea a bauturilor. Portofoliul Doehler cuprinde game de ingrediente naturale, concentrate din suc de fructe si preparate din fructe, baze pentru bauturi, blenduri si compound-uri, emulsii, arome si coloranti naturali , ingrediente sanatoase si sisteme de indulcire. Cu sediul central in Darmstadt / Germania, Döhler detine 30 de unitati de productie, laboratoare de aplicatii si birouri de vanzari in peste 130 de tari. Mai mult de 5.000 de angajati dedicati ofera clientilor nostri solutii integrate pentru alimente si bauturi, de la concept la realizare.
Mott-ul „WE BRING IDEAS TO LIFE.” descrie pe scurt abordarea holistica si strategica Döhler cu privire la inovatie. Aceasta cuprinde informatii despre piata, monitorizarea trendurilor, dezvoltarea de produse inovatoare si aplicatii de produse, consultanta privind securitatea si microbiologia alimentara, legislatia in domeniul alimentar, precum si Sensory & Consumer Science.