Doar doua saptamani pana la conferinta “Retailul modern in Republica Moldova – Climatul de consum si surse de crestere”

Peste 100 de de persoane, reprezentanti ai unor importante companii din Republica Moldova, dar si din Romania, atat din segmentul de retail cat si furnizori de bunuri de larg consum, au confirmat pana in acest moment participarea la conferinta “Retailul modern in Republica Moldova – Climatul de consum si surse de crestere”.

Evenimentul se va bucura de prezenta reprezentantilor Kaufland Romania si ai celor mai importante lanturi de retail din Moldova: Linella, Fourchette, Green Hills, Metro Cash&Carry, Cascad Market, IMC Market, Fidesco, ai retelei de magazine specializate Zolusca, Casa Curata, precum si ai lantului de benzinarii Bemol.

Din randul furnizorilor si distribuitorilor si-au anuntat prezenta Agricola Bacau, Baneasa, Chep Pooling Service, Danone PDPA, Hochland Romania, Intersnack, Kamis, Karcher, Macromex, Tymbark, Vel Pitar, DAAS, Bergenbier, Ocean Fish, Dina Cociug, Efes, Forward International, ICS Lapmol, Acvilin Grup, Aiticom etc.

Vor fi prezenti, de asemenea, reprezentanti ai institutiilor de stat – Ministerul Economiei, Ministerul Finantelor, ai asociatiilor de profil – Asociatia Oamenilor de Afaceri din Moldova, consultanti – PwC Romania,  Magenta Consulting, Aldea Consulting Vision samd.

Viorica Carare, Presedinte al Consiliului Concurentei din Republica Moldova, a completat lista speakerilor, pe care se mai afla nume relevante precum:

– Iuri Cicibaba, Viceministrul Finantelor, Republica Moldova
– Svetlana Turcanu, Sef al Directiei Politici de Dezvoltare a Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Comert, Ministerul Economiei;
– Valer Hancas, Manager Corporate Affairs si Comunicare, Kaufland Romania;
– Bogdan Belciu, Partener PwC Romania;
– Andrei Crigan, Director General al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Moldova;
– Adrian Lazarencu, Director General, Fourchette
– Christian Morath, Director General, Linella
– Olesea Brinzila, Import Manager, Ocean Fish;
– Catalina Aldea, Consultant & Managing Partner, Aldea Consulting Vision-Retail Management
– Dumitru Slonovschi, Director General, Magenta Consulting
– Iolanta Mura, Director General, Bemol
– Oana Costache, Head Of Retail Design, DAAS International Group

Structura eveniment
Evenimentul va fi structurat in trei componente:
– conferinta – in intervalul orar 9 – 16.30
– expozitie – pe toata durata evenimentului
– sesiuni de networking.

Pentru al treilea an consecutiv, Modern Buyer va lansa in cadrul evenimentului “Harta Retailului Modern din Republica Moldova”, aflata tot la editia a III-a. Aceasta cuprinde repartizarea pe regiuni si orase a peste 370 de magazine, 17 branduri de retail, expansiunea fiecarei retele de retail fiind prezentata succint in paginele acestui raport. Tot in cadrul acestuia, vom oferi cativa indicatori macroeconomici precum: structura populatiei; numarul de gospodarii; puterea de cumparare; salariu nominal mediu lunar; cheltuielile medii lunare de consum ale populatiei.

Mai aveti la dispozitie doar doua saptamani in care va puteti rezerva un loc in sala! Sunt invitati:
– Operatori de retail din Republica Moldova si Romania: retail FMCG, retele de benzinarii, magazine specializate;
– Distribuitori in retail si Horeca din Republica Moldova;
– Companii de logistica si transport;
– Producatori/furnizori du bunuri de larg consum din Romania si Republica Moldova;
– Agentii de cercetare de piata;
– Furnizori de solutii si servicii dedicate industriilor de mai sus.

Conferinta “Retailul modern in Republica Moldova – Climatul de consum si surse de crestere”va avea loc pe data de 9 martie 2017, in Convention Center din cadrul  Hotel Radisson Blu Leogrand, Chisinau.

Parteneri:

Articolul precedentGfK: 72% dintre cumparatorii romani sunt dispusi sa viziteze mai multe magazine, in cautarea unui pret mai bun
Articolul următorProfi, prezent in 270 de localitati
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.