dm – drogerie markt „intra” in Iasi si ajunge la 79 de magazine

Lantul dm – drogerie markt a deschis astazi un nou magazin, in centrul comercial Palace Mall din Iasi, ajungand la un total de 79. ”Anul 2014/2015 a fost unul activ, atat pe planul dezvoltarii cat si cel al modernizarii magazinelor existente. Am reusit sa ne amelioram performanța pe multe segmente si sa facem un pas mare catre cel de-al 100-lea magazin in Romania. Ne-am concentrat eforturile asupra dezvoltarii competențelor profesionale si personale ale colegilor, am continuat inițiativa privind programul de formare duala pe model german in Timisoara pentru a pregati generatii noi care vor face parte din echipa dm si am lucrat la extinderea sortimentației de competența. Inceputul de an 2015/2016 pentru dm este marcat de 6 deschideri (Bucuresti Baneasa, Bucuresti Pipera, Targu Mures, Alexandria, Craiova, Iasi), unul din obiectivele stabilite pentru anul acesta” a declarat Milan Radin, director general dm drogerie markt Romania.

dm drogerie markt a inregistrat in anul financiar octombrie 2014 – septembrie 2015 o cifra de afaceri de 9,075 miliarde euro, in crestere cu 9% fata de anul anterior, incheind anul cu un total de 3.224 de magazine. Grupul dm drogerie markt Austria si CEE a finalizat anul financiar 2014/2015 cu 1.480 de magazine (Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia-Hertegovina, Romania, Bulgaria si Macedonia) cu o crestere de 6,5%, ajungand la o cifra de afaceri de 2,046 miliarde euro.

Articolul precedentBusinessul Ampro Design a crescut cu 25% in 2015
Articolul următorToneli Holding finalizeaza o investitie de 700.000 de euro in ferma de la Gaesti si lanseaza produsul „La curte” – Free Range
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.