(P) Despre vremuri grele și sănătatea ca investiție necesară

Când vremurile sunt grele, te uiți în portofel. La fel procedează și business-ul din care faci parte. Nu sunt decizii ușoare pentru niciunul, dar se știe că progresul sustenabil presupune uneori și sacrificii. Tai din anumite cheltuieli ca viața cotidiană să continue așa cum o știi, în timp ce business-ul taie din cheltuieli similare, care nu sunt esențiale, ca să poată evolua sustenabil. Dar linia – unde o tăiați? Și ce investiții continuați să faceți?

Fără îndoială, acele vremuri grele sunt aici. Unii s-au împăcat cu lucratul de acasă, alții apreciază mai mult ca niciodată munca în echipă, deci este clar că experiențele din această perioadă trezesc reacții diferite de la om la om sau de la companie la companie. În plus, o avalanșă de lucruri ne derutează în prezent. Totuși, există un numitor comun în această perioadă și totodată o insulă de claritate, fie că vorbim de tine, profesionistul care în timpul liber face drumeții, fie că vorbim de business-ul pe care îl deții sau din care faci parte și la care pui umărul zi de zi: grija față de sănătate.

Așa cum a purta mască în spațiul public sau la locul de muncă a devenit noul normal, și alte măsuri de prevenție împotriva virusului sau pur și simplu pentru cultivarea unei stări bune de sănătate sunt lucruri de care îți pasă tot mai mult. În ceea ce privește companiile, și acestea au înțeles că a-și ține echipele în siguranță înseamnă să își mențină business-ul în siguranță. Pentru că sănătatea nu acceptă compromisuri.

Odată cu această conștientizare, vine și cea privind opțiunile. De la consultații și analize pentru prevenție, la diverse tratamente sau acoperirea în caz de infecție cu coronavirus, paleta ta de așteptări de la serviciile de sănătate s-a extins odată cu grija față de binele fizic propriu, al celor dragi și al echipei cu care împarți spațiul de muncă. Însă, este dificil să ai acces la servicii integrate în sistemul public de sănătate, care în momentul de față trece prin cel mai dificil examen al său. Groupama Asigurări înțelege grija ta față de sănătate și așteptările tot mai diverse, tocmai de aceea oferă un produs integrat, care ridică presiunea de pe sistemul public și care a propulsat compania în cursul a doar câțiva ani de la lansare în top 3 asigurători din zona de sănătate.

Asigurarea Medicală Integrală de la Groupama Asigurări

Groupama Asigurări îți pune la dispoziție Asigurarea Medicală Integrală, care acoperă în mod excepțional și riscurile asociate epidemiei de coronavirus, din dorința de a fi alături de tine în aceste momente dificile. În plus, oferă asigurări medicale de grup, adresate companiilor care au înțeles că sănătatea și bunăstarea angajaților sunt investiții esențiale pentru viitorul business-ului.

Ambele produse îți oferă acces la serviciile rețelei private Regina Maria, cu prezență la nivel național și singurul spital cu acreditare internațională JCI din România, Spitalul Băneasa. Groupama Asigurări oferă pachete care se pot configura în funcție de nevoile tale. Unele includ servicii de maternitate sau servicii medicale în străinătate, altele includ stomatologie sau recuperare medicală. Iar toate acoperă, cu acordul Groupama Asigurări, și tratamentul bolilor cronice și acute, fie că sunt existente și declarate la intrarea în asigurare, fie diagnosticate pe parcursul contractului.

În plus, beneficiezi de toate cele trei componente ale îngrijirii sănătății: prevenție, diagnosticare și tratament. Nu în ultimul rând, scapi de grija plății serviciilor – Groupama achită costurile direct către rețeaua privată. Cât privește serviciile accesate în alte unități private sau publice, acestea se rambursează în funcție de acoperirile alese. Pentru toate pachetele, Groupama Asigurări pune la dispoziție un Call Center dedicat (021.9767), care oferă suport medical non-stop, 24 ore pe zi, pe toată perioada anului. Pe scurt, suni oricând și obții informații privind pachetul tău, ai acces la HotLine medical cu medici care îți pot trimite ambulanța, dacă este cazul, sau te transferă către 112. Sănătatea este cu atât mai importantă într-o perioadă dificilă din punct de vedere social și financiar. Un lucru este cert, însă: acum, mai mult ca niciodată, sănătatea este o investiție necesară pentru viitorul tău și al companiei tale.

Dacă vrei să ai afli mai multe detalii despre pachete și acoperiri, scrie-ne pe adresa de mail office@groupama.ro sau completează un formular pe site-ul nostru: https://www.groupama.ro/contact sau apelează la rețeaua noastră de profesioniști și de parteneri.