Deschidere oficială magazin KiK Bistrița

512

Cel de-al treilea magazin din Transilvania al discounterului german KiK s-a deschis oficial la Bistrița. Situat în Galeriile Comerciale B1 Retail Park, magazinul se întinde pe o suprafață de peste 650 mp și a fost dezvoltat în urma unei investiții de peste 150.000 de euro.

Cu ocazia deschiderii oficiale, timp de două zile, KiK își așteaptă clienții cu prețuri reduse cu 10% la toate produsele din magazin.

Până la finalul anului, retailerul german va mai deschide al doilea magazin la Oradea, un magazin la Vaslui, unul la Râmnicu Vâlcea și unul la Craiova. KiK țintește extinderea pe plan local cu 45 de magazine până la finalul lui 2019. Brandul vizează expansiunea în orașe cu populație de minim 15.000 de locuitori, dar și în orașe mari, cum ar fi București.

Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de haine pentru toate vârstele și mărimile, fiind completată de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie. Obiectivul discounterului german este ca produsele KiK să ajungă în fiecare dulap de haine din Europa.

În prezent, KiK operează peste 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia și Italia. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine la nivel european. Cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, KiK se numără printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.