Dedeman inaugureaza un nou magazin in Suceava, care il va inlocui pe cel deschis in 2003

Retailerul autohton de bricolaj Dedeman va deschide vineri 10 iulie a.c. noul sau magazin din Suceava, care il va inlocui cel vechi din acest oras, deschis la iesirea spre Scheia in 2003. Noua unitate este situata pe Calea Unirii si are o suprafata de peste 13.700 mp si o parcare de 370 de locuri. Constructia a presupus o investitie de 13 milioane de euro si o suplimentare a numarului de angajati, care a ajuns astfel la 206.

“Suntem preocupati sa aducem la standardele noastre de astazi fiecare magazin care a fost inaugurat cu mai multi ani in urma. Atunci cand acest lucru nu mai este posibil, decizia firesca este relocarea. Noul magazin din Suceava imbina avantajele unui magazin de proximitate cu cele ale unui magazin de suprafata mare, care inseamna o experienta de neuitat la cumparaturi; doar asa ne putem fideliza clientii, pentru ca loialitatea unui client mulțumit este cel mai de preț lucru pentru compania noastra”, a declarat Dragos Paval, Presedinte Dedeman.
Magazinul aduce si cateva noutati: un showroom de mobila mult mai spatios care ofera mult mai multe idei de amenajare, un raion dedicat decoratiunilor si o sera cu clima controlata care imbogateste raionul de gradina cu zeci de specii de plante, butasi si flori, precum si alte accesorii sau mobilier pentru gradina.
Dedeman detine o retea de 41 de magazine si are peste 7.800 de angajati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.