De saptamana aceasta, Profi si-a extins prezenta in 351 de localitati

De astazi, o unitate Profi se deschide in Ciacova, judetul Timis. Aceasta se afla in format Loco pe strada Piata Cetatii, nr. 42, si se intinde pe o suprafata totala de 382 mp, sala de vanzari fiind de 223 mp. Un alt magazin din satul Dudu, comuna Chiajna, judetul Ilfov, a fost deschis azi pe strada Tineretului, nr. 40, in format City si dispune de o suprafata totala de 158 mp, iar suprafata de vanzari este de 121 mp.

Astfel, reteaua Profi isi marcheaza prezenta in 351 de localitati din tara odata cu inaugurarile din saptamana aceasta de la Ciacova si Dudu, Smeeni, Vama, Victoria, Botosani.

Magazinele deschise ieri la Smeeni si Vama functioneaza in format Loco. Cel din Smeeni, judetul Buzau, se afla pe DN2C, in apropiere de Primarie, si are o suprafata totala de 302 mp, sala de vanzari fiind de 207 mp.

Pe strada Victoriei, nr. 79A, se gaseste magazinul din Vama, al 30-lea din judetul Suceava. Acesta se intinde pe o suprafata totala de 395 mp, din care suprafata de vanzari masoara 248 mp.

Tot ieri, a fost inaugurata, in format Standard, o unitate la Victoria, judetul Brasov. Aceasta se gaseste pe strada Libertatii, nr.20 si are o suprafata totala de 567 mp, din care sala de vanzari este de 355 mp.

Cu o suprafata totala de 379 mp, din care suprafata de vanzari este de 257 mp, magazinul din municipiul Botosani se prezinta in format City pe strada Savenilor, nr. 46-50.

Cu magazine prezente in 351 de localitati si o echipa de peste 12.000 de oameni, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here