De Black Friday, utilizatorii Tazz își pot comanda vouchere de 100 de lei, cu prețuri pornind de la 20 de lei

Alin Șerban, CEO Tazz
Alin Șerban, CEO Tazz

Tazz pune la vânzare vouchere de 100 de lei, care pot fi folosite la o selecție de peste 3.000 parteneri din țară, atât la restaurante, cât și la hipermarketuri sau alte magazine. Utilizatorii Tazz pot folosi, de exemplu, voucherul de patru ori, pentru patru comenzi plasate, folosind de fiecare dată, câte 25 de lei din suma totală.

Voucherele din campanie se vor regăsi în categoria Tazz Bank Friday din aplicație, disponibile pentru cumpărare în perioada 11 noiembrie 2022 – 13 noiembrie 2022, cu valabilitate până pe 31.12.2022.

,,Tazz Bank Friday este cea mai importantă campanie de vânzări a anului. Mecanismul este unul simplu și foarte avantajos: utilizatorii pot cumpăra cu prețuri începând de la 20 de lei vouchere în valoare de 100 de lei la restaurantele și magazinele lor preferate, pe care le pot folosi pentru comenzi în aplicație. Este un fenomen pe care clienții noștri îl așteaptă cu entuziasm și care le oferă oportunitatea de a face o investiție de Black Friday de care se pot bucura până la finalul anului.” a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

În premieră, utilizatorii care dețin un abonament Genius, primesc cu o zi înainte acces la oferte exclusive – pe 10 noiembrie, ei pot achiziționa vouchere de 100 lei la prețul de 50 de lei, aplicabile la toți partenerii Genius.

Lista partenerilor campaniei Tazz Bank Friday acoperă peste 20 de orașe în care Tazz livrează: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Oradea, Craiova, Sibiu, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Deva, Buzău, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Năvodari, Pitești, Ploiești, Suceava, Târgoviște, Târgu-Mureș.

În anul 2021, în topul celor 5 cele mai comandate produse pe Tazz în ziua de Black Friday se află următoarele preparate: burgerii, meniul zilei, shaorma, noodles și șnițelul de pui. Totodată, cele mai multe comenzi cumpărate cu vouchere din campania Black Friday a anului trecut au fost înregistrate la produse similare, din categorii precum: meniul zilei, pizza și shaorma.

Tazz este platforma locală de livrare rapidă care oferă la doar un click distanță preparate de la cele mai bune restaurante din țară, dar și produse diverse: de la cumpărături zilnice, medicamente și flori, la cărți, articole sportive, produse de îngrijire personală și înfrumusețare.

Utilizatorii Tazz au parte de beneficii exclusive – comandă de grup, evenimente culinare cu chefi locali și plată cu toate cardurile de masă disponibile. Tazz poate fi utilizată din aplicațiile de mobil Android și iOS, dar și online, din peste 33 de orașe din țară.