Daniel Gross, Director General PENNY | REWE Romania – speaker în cadrul evenimentul de business 20/20 Vision: Planning for the Future

Ne face plăcere să anunțăm prezența lui Daniel Gross, Director General PENNY | REWE Romania, în calitate de speaker, în cadrul evenimentul de business 20/20 Vision: Planning for the Future.


Liderii companiilor din FMCG și-au asumat deja răspunderea pentru a depăși perioada stării de urgență, dar în continuare ei sunt chemați să planifice modul în care compania lor va prospera, după ce se va termina criza.

Vrem să înțelegem cum poate fi regândită planificarea operațiunilor, a forței de muncă, a finanțelor/bugetelor, a investițiilor unei companii din Retail/FMCG şi să vorbim despre resursele necesare pentru viitoarele investiții cerute de remodelarea businessului.


La inițiativa Modern Buyer, în seara de 23 iulie, la Crowne Plaza, 50 de manageri de top din marile companii de retail și FMCG vor împărtăși din provocările şi oportunitățile momentului și posibile soluții de redresare pentru viitor.

Speakerii care fac parte din panelul vorbitorilor, cărora la mulțumim pentru prezență sunt Jean Richard de Latour, CEO Carrefour România, Zeno Căprariu, Partener Audit, Deloitte România, Ionuț Ilie, General Manager Ice Cream: Unilever South Central Europe, Albert Davidoglu, CEO Macromex, și Daniel Gross, Director General PENNY | REWE Romania.


Argumente pentru planificarea viitorului
Planificarea viitorului presupune trecerea de la planificarea de urgență, pe termen scurt, la o planificare economică și la un scenariu de acțiune pe termen mediu și lung.

Managerii generali au nevoie, așadar, de o schimbare de atitudine, pentru a trece de la un mod reactiv de a acționa, la unul anticipativ, în care le arată angajaților și partenerilor de business modul în care organizația se va reinventa.

Evenimentul va dura circa 3-4 ore. Am alocat o oră şi jumătate pentru panelul de discuţii, restul fiind dedicat networkingului. Managerii vor discuta relaxat, în timpul unui cocktail oferit de publicația Modern Buyer.

Înregistrează-te la eveniment!

Vă aşteptăm aşadar alături de noi joi, 23 iulie 2020, la ora 17.30. Accesul la eveniment este posibil prin completarea Formularului.

Din dorința de a-și arăta susținerea și preocuparea pentru sectorul FMCG, Carrefour România și Ocean Fish s-au alăturat în calitate de parteneri ai evenimentului de business 20/20 Vision: Planning for the Future, organizat de Modern Buyer, pe 23 iulie 2020, în grădina Crowne Plaza București.