Cu ce noutati vine cel de-al 31-lea hipermarket Carrefour

Carrefour Romania a inaugurat astazi, 27 octombrie a.c., cel de-al 31-lea hipermarket al sau de pe piata romaneasca, in noul centrul comercial Veranda, din Bucuresti, zona Piata Obor. Noul hipermarket Carrefour, al 12-lea din Capitala, are o suprafata de vanzare de 7.500 mp, 30 de case de marcat si 330 de anjajati. De asemenea, dispune de 200 de locuri de parcare gratuite. Noutatile noului magazin sunt reprezentate de o zona speciala de Snacking, ce ofera produse de fabricatie proprie, serviciu de livrare gratuita a cumparaturilor la domiciliu, special  pentru persoanele cu varsta peste 60 de ani, posibilitatea de a verifica preturile din magazin cu telefonul mobil si de a plati cumparaturile direct la casa, cu ajutorul telefonului mobil, prin intermediul aplicatiei CarrefourPay.

”Ne bucuram sa venim in intampinarea clientilor nostri cu un nou hipermarket, care ofera o experienta de shopping moderna, intr-o zona a Capitalei, cu o istorie si o tradiţie semnificative, atunci cand vorbim de comert. Carrefour Veranda aduce o serie de noutati, precum zona speciala de Snacking, in care te pot relaxa, servind masa intr-o atmosfera placuta si savurand produsele de fabricaţie proprie. Aceasta zona se extinde din magazin in exteriorul acestuia, pe galeria comerciala, propunand clienţilor un spatiu in carese pot aseza la masa si se pot bucura, alaturi de familie si de cei dragi, de o atmosfera calda. Pentru cei ocupati sau pentru pensionarii care au nevoie de ajutor pentru a-si duce acasa cumparaturile, au fost initiate doua servicii de livrare gratuita a cumparaturilor la domiciliu: primul e gratuit si se adreseaza tuturor clientilor nostri care fac cumparaturi voluminoase si locuiesc in limita a maxim 30 de km de magazin, si in acelasi timp, Carrefour Veranda este unicul hipermarket care ofera varstnicilor de peste 60 de ani, care locuiesc intr-un perimetru de pana la 1 km fata de magazin, acest serviciu gratuit.El consta in livrarea pungilor cu produse pana la usa, in maximum 1 ora dupa ce au facut cumparaturile, in limita a 20 de kg, cu exceptia electrocasnicelor voluminoase. De asemenea, in Carrefour Veranda clienţii vor putea experimenta noua aplicatie gratuita pentru Android si iOS,Carrefour Pay, prin care vor putea verifica preturile din magazin cu telefonul mobil si plati cumparaturile direct la casa, cu ajutorul telefonului mobil, accesand Google Play si App Store”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamica Comerciala & Pricing Carrefour Romania.

Carrefour detine in acest moment un total de 282 de magazine dintre care 31 hipermarketuri ‘Carrefour’, 111 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online si 86 de magazine Billa.

Veranda este primul mall de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.). Proiectul are o suprafata totala de aproape 30.000 de metri patrati, incluzand spatii comerciale, restaurante, cafenele si o zona verde de 15.000 mp. Investitia s-a ridicat la circa 60 de milioane de euro. Veranda a fost proiectat de arhitectii englezi Chapman Taylor si Studio 10M, iar interiorul poarta semnatura Square One.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here