Constanta si Tulcea – ultimele doua inaugurari Lidl din 2017

919
Magazin Lidl Tulcea

Ultimele doua deschideri de magazine Lidl din 2017 sunt planificate pentru 21 decembrie, la Constanta si Tulcea. Astfel, Lidl va incheia anul cu o retea de 220 de unitati. Toate cele 15 magazine inaugurate de in acest an se aliniaza directiei de dezvoltare durabila asumata de retailer prin platforma de responsabilitate sociala “Pentru un viitor mai bun”, fiind construite in conformitate cu cele mai inalte standarde de mediu.

Magazinul inaugurat in Constanța va cuprinde o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste designul, printre care acoperisul mai inalt. Pentru economisirea de energie, unitatea dispune de un sistem de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta. Magazinul deschis pe 21 decembrie va avea o suprafata de vanzare de 1.424 m² si aproape 100 de locuri de parcare.

Tot pe 21 decembrie 2017, Lidl Romania va inaugura la Tulcea un magazin cu un concept inedit, adaptat zonelor urbane aglomerate: unitatea va avea parter, unde se va afla parcarea magazinului, si un etaj, pentru spatiul comercial. Situat pe Strada Victoriei, Nr. 99, magazinul va avea o suprafata de vanzare de 1.354 m2, 136 locuri de parcare si un lift, pentru a facilita accesul clientilor in unitate.

Orarul de functionare al celor doua magazine va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00.

„2017 a fost un an foarte bun pentru noi, care ne-a adus si mai aproape de clientii nostri din intreaga tara. Am incercat sa venim in intampinarea nevoilor si asteptarilor acestora nu numai prin produsele pe care le punem la raft, ci si prin construirea mai multor magazine cu formate speciale, optimizate in functie de specificul zonei unde sunt situate. Mai mult, am deschis si unitati construite dupa un concept de design actualizat, prin care ne dorim sa imbunatatim experienta clientilor nostri la cumparaturi si sa cream un mediu de lucru care sa raspunda si mai bine nevoilor angajatilor nostri”, a spus Frank Wagner, Presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania.

Lidl optimizeaza in mod constant formatul de magazin, astfel ca, in ultimul an si jumatate, aproape 200 de unitati au fost modernizate, pentru a fi mai prietenoase cu mediul.

Pentru a optimiza procesul de distributie in contextul extinderii retelei de magazine, Lidl a demarat in 2017 constructiile celui de-al cincilea sediu logistic, situat in Cordun, in apropiere de Roman. Acesta va asigura aprovizionarea retelei de magazine Lidl din zona Moldovei.