Conferința națională „Businessul Fructelor în Republica Moldova”, ediția 2020, se desfășoară online

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”, în parteneriat cu Agenția de Investiții, organizează în zilele de 2, 3 și 4 decembrie ediția a VI-a a Conferinței Naționale: „Businessul Fructelor în Republica Moldova”.

În cadrul evenimentului, participanții – peste 150 de producători de fructe – se vor familiariza cu inovații tehnologice, soiuri performante, soluții pentru sectorul de producție și experiențe de comercializare a fructelor pe diferite piețe.

La eveniment vor participa în calitate de speakeri mai mult de 40 de profesioniști din cadrul centrelor de cercetare și companiilor ce oferă soluții în domeniul fructelor din UE și CSI.

Conferința se va desfășura online. Pentru a participa la eveniment, sunteți rugați să vă înregistrați din timp pe: www.fbc.md


Conferința Națională Businessul Fructelor în Republica Moldova are scopul de a familiariza producătorii de fructe din țara vecină cu inovații, noile tendințe tehnologice și soluții comerciale pentru toate elementele lanțului valoric al fructelor în stare proaspătă și procesată.

Evenimentul este destinat managerilor și specialiștilor din rândul producătorilor din Republica Moldova, oficialilor și experților străini.