Compania Phoenixy a investit 600.000 de euro in lansarea pufuletilor Bio

0
906

Cel mai mare producator de pufuleti din Romania, compania Phoenixy, a lansat si pe piata interna pufuletii bio, in urma unei investitii de 600.000 euro, produsul fiind disponibil de mai bine de un an in Austria si Germania. Phoenixy este prima companie care lanseaza pufuleti ecologici in Romania, respectand principiile unei agriculturi durabile. “Dupa mai bine de doi ani de lucru la acest proiect frumos, un proces strict de certificare si o lansare de succes pe piata internationala, ne bucuram sa lansam pufuletii Gusto Eco si pe piata locala, produsi din porumb cultivat in ecosistemul alpin al Austriei, vestit pentru terenurile agricole si pajistile cu sol pur, neafectat de poluare si necontamintat de chimicale, pesticide, fertilizanti sau stimulatori de crestere”, a subliniat Eliodor Apostolescu Director General Phoenixy. technologie
Investitiile programate de companie pentru acest an au constat in noi produse si in largirea gamei Gusto Pufuleti, cat si a categoriilor de produse existente sub umbrela Gusto.
In prima jumatate a anului, compania Phoenixy a inregistrat o crestere de 20% a vanzarilor, multumita expansiunii internationale inceputa in urma cu patru-cinci ani.
Cresterea exporturilor a fost o strategie de business care sprijina compania Phoenixy sa atinga un nou nivel de competente, profitabilitate, si noi oportunitati de dezvoltare. Cifra afaceri inregistrata de companie in 2015 a fost de aproximativ 20 de milioane Euro, iar profitul de aproximativ 2 milioane Euro.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAhold Delhaize pregateste noi conditii pentru furnizorii internationali
Articolul următorProfi deschide noi magazine in Arges si Hunedoara
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.