Coffee Studio by 5 to go s-a deschis chiar în centrul Bucureștiului

58

Coffee Studio by 5 to go s-a deschis chiar în centrul Bucureștiului, pe strada Doamnei 27-29. Noua cafenea funcționează de la ora 07:00 în fiecare zi, până la 20:00, de luni până joi, respectiv până la ora 22:00 vinerea, sâmbăta și duminica. Cafeneaua ilustrează conceptul de coffee studio al lanțului 5 to go, dezvoltat la începutul anului. Este cea de-a 8-a unitate deschisă în 2019, din cele 50 stabilite ca obiectiv pentru anul în curs și este al 5-lea coffee studio din cele peste 100 din întreaga țară. Este de asemenea, cea mai mare unitate de până acum din portofoliul lanțului de cafenele. 

Față de celelalte concepte dezvoltate până în prezent, fondatorii lanțului de cafenele, Radu Savopol și Lucian Bădilă, au gândit spațiul Coffee Studio ca pe unul generos și primitor, cu mai multe elemente de decor, cu o lumină caldă, în care clienții să se poată simți ca acasă și în care să se poată bucura de gama variată de produse. Spațiul impresionează prin designul cool și modern, cu un decor urban de influențe scandinave, și reprezintă locul ideal pentru a rămâne la o discuție la cafea, pentru a lucra, dar și pentru a te opri doar câteva minute pentru a te relaxa și a lua cafeaua favorită la pachet.

În plus, locul a fost conceput astfel încât să permită și organizarea de evenimente sau activități. Prima acțiune de acest gen a avut loc în săptămâna deschiderii, sub numele de „A Cup of Music”. DJ Rabinu, cunoscut pentru vibe-ul pe care-l oferă la cele mai cool petreceri din cluburile bucureștene a fost cel care a întreținut atmosfera, cu cea mai bună muzică, în noua cafenea 5 to go de pe strada Doamnei.

5 to go a luat naștere în anul 2015, odată cu lansarea primei cafenele în apropiere de Piața Lahovari, la câțiva pași de Teatrul Țăndărică. Patru ani mai târziu, 5 to go depășește 100 de unități deschise în 12 orașe din țară și devine cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate.