Coca-Cola va lansa băutura energizantă Coca-Cola Energy

Coca-Cola Energy va fi comercializată mai întâi în Spania și Ungaria, în doze subțiri de 250 ml – același format utilizat de marca Red Bull, în două variante, cu și fără zahăr. Băutura conține extract de cofeină și de guarana, dar nu și taurină.

Coca-Cola Energy conține 80 mg de cafeină per doza de 250 ml, varianta regular are 26 g de zahăr per doză – la fel ca și conținutul de zahăr dintr-o cola standard.
Brandul va beneficia de o amplă campanie de marketing și va fi lansat în Marea Britanie de la sfârșitul lunii aprilie. Până în 2020, energizantul va fi lansat în multe alte țări.

Javier Meza, director de marketing la nivel mondial, al diviziei de băuturi acidulate a Coca-Cola, a declarat: „Coca-Cola Energy include ingrediente din surse naturale și are un gust delicios și revigorant ca al unei Cola. Am păstrat aceste două calități în jurul cărora am dezvoltat rețeta și suntem mândri să le oferim sub brandul Coca-Cola, invitând oamenii să încerce o băutură energizantă nouă și diferită, care este concepută să completeze un stil de viață optimist și ocupat”.