Coca-Cola HBC România este, pentru al cincilea an consecutiv, cel mai dorit angajator din industria FMCG

96

Coca-Cola HBC, liderul industriei de băuturi din România, este cel mai dorit angajator din industria FMCG, pentru al cincilea an consecutiv, și unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, conform ediției din acest an a Topului celor mai Doriți Angajatori, realizat de Catalyst Solutions.

Conform datelor companiei, peste 95% dintre angajații Coca-Cola HBC România care au participat la programe de dezvoltare a celor cu potențial au promovat la cel mult 12 luni de la încheierea programului. 

Potrivit celui mai recent Raport de Sustenabilitate al Coca-Cola HBC România, pentru perioada 2016-2017, compania a plătit, în 2017, beneficii totale de peste 1,58 milioane de euro angajaților săi din România.

Coca-Cola HBC România este un angajator care respectă drepturile tuturor angajaților săi și menține un mediu de muncă deschis, incluziv, corect, sigur și pozitiv. În 2018, Coca-Cola HBC România a semnat Carta Diversității, alături de alte organizații și companii din România. Unul dintre principalele angajamente, la nivelul Grupului Coca-Cola HBC, se referă la obținerea echlibrului total între sexe, urmând ca 50% dintre posturile de manager să fe deținute de femei până în 2025 în toate cele 28 de țări unde este prezent Grupul Coca-Cola HBC. 

Topul celor mai Doriți Angajatori din România este elaborat anual de compania Catalyst Solutions și ia în considerare o serie de caracteristici pe care candidații le caută la o companie, cum ar fi pachetele salariale, renumele companiei, posibilitățile de dezvoltare în interiorul unei organizații sau siguranța locului de muncă.

În România, Coca-Cola HBC România a fost declarată cea mai responsabilă companie pe plan local în 2016, 2017 și 2018, conform România CSR Index, realizat de agenția de consultanță independentă The Azores. Pe plan local, Coca-Cola HBC România este liderul industriei de băuturi, fiind cel mai mare exportator din domeniu, cu o pondere de aproximativ 30% din exporturile de băuturi. Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitați site-ul www.coca-colahellenic.ro și să ne urmăriți pe Linkedin și Facebook.