Carrefour România lansează Gurmandio − o aplicație pentru comenzi de mâncare online

Carrefour România lansează Gurmandio, o aplicație mobilă prin care utilizatorii din cele mai mari orașe ale Moldovei, precum Iași, Suceava, Botoșani, Piatra-Neamț și Galați, alături de cei din Târgu Jiu, își pot comanda preparatele alimentare, atât din secțiunea de gastronomie a retailerului, cât și de la restaurantele locale. Livrarea este gratuită, iar metodele de plată sunt multiple (cash, card, tichete de masă). Aplicația Gurmandio este disponibilă în App Store, Google Play și pe website-ul www.gurmandio.ro.

În prezent, în aplicație este listată zona de gastronomie din hipermarketurile Carrefour din aceste orașe, cu propuneri realizate zilnic de specialiștii retailerului, după rețete tradiționale românești și internaționale. La aceasta se adaugă oferta unor restaurante locale, urmând ca, în perioada următoare, oferta să fie completată cu noi opțiuni.

„Gurmandio este prima aplicație de acest tip dezvoltată de un retailer, dar și cea mai modernă, simplă și rapidă modalitate prin care utilizatorii din marile orașe ale Moldovei și cei din Târgu-Jiu pot comanda mâncare, acasă sau la birou. De asemenea, Gurmandio contribuie la dezvoltarea comunităților locale prin simplul fapt că aduce mai aproape clienții finali de business-urile din zonă. Clienții beneficiază rapid de produsele dorite, iar proprietarii restaurantelor, de o audiență semnificativă”, a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare și IT Carrefour România.

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 318 magazine din țară, hipermarketuri și supermarketuri, cât și prin magazinul de comerț online, Carrefour Online – www.carrefour-online.ro. Mai mult, prin platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, Carrefour le oferă clienților din Iași, Cluj, Constanța și București posibilitatea de a face cumpărături din peste 50.000 de produse la preț de hipermarket, livrate în 90 de minute.