Penny Market inaugurează un magazin nou la Târgu Jiu

Penny Market, Targu Jiu

Penny Market, lanțul de magazine german de tip discount, deținut de Rewe, inaugurează un supermarket nou la Târgu Jiu, în județul Gorj. Rețeaua Penny ajunge, astfel, la 222 de magazine operaționale în România. Planul de expansiune pe 2018 vizează deschiderea unui număr de 20 – 25 de magazine noi.

Noul supermarket are o suprafață construită de 1.380 m², din care spațiul de vânzare ocupă 797 m². Un număr de 14 angajați își așteaptă clienții de luni până sâmbătă între 7:30 și 22:00, și duminica între 8:00 – 20:00. Unitatea este prevăzută cu o parcare de 44 de locuri.

Clienții vor găsi o varietate de legume și fructe proaspete în raionul aflat chiar la intrare, dar și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Produsele de pește și mezelurile completează varietatea produselor proaspete, alături de o gamă consistentă de produse lactate, brânzeturi și carne proaspătă.

Un număr de produse sunt disponibile în variantă vrac și pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, Rewe România deține 222 magazine Penny Market la nivel național si are un număr de aproximativ 4.300 de angajați.