Caii de la Letea Geneza, din programul Deschidem Vinul Românesc, a fost declarat cel mai bun Rosé din România

Vinul Caii de la Letea Geneza Rosé a fost declarat cel mai bun Rosé din România în cadrul celei de-a zecea ediții a Concursului de Vinuri Rosé, organizat de Winelover România. După 5 preselecții de vinuri rosé seci, în care s-au degustat și punctat 81 de vinuri nearomate, 16 vinuri au fost prezentate juriului în faza finală. 

Caii de la Letea Geneza Rosé, vin disponibil Exclusiv la Carrefour, în programul Deschidem Vinul Românesc, a primit titulatura de cel mai bun vin la categoria de vinuri rosé seci, recoltă 2021. Acesta se distinge prin aroma de fragi și petale de flori uscate și poate fi perfect pentru o seară cu cei dragi, lângă un platou de pepene galben cu prosciutto. Vinul se găsește în exclusivitate pe rafturile magazinelor Carrefour, dar și prin comandă în aplicația Bringo, în categoria dedicată Deschidem Vinul Românesc.

„Gama Caii de la Letea Geneza a fost creată exclusiv pentru Carrefour ca urmare a colaborării excelente pe care o avem în programul Deschidem Vinul Românesc. Premiul primit la Concursul de Vinuri Rosé vine după obținerea medaliei de Aur la Concours Mondial de Bruxelles 2022 și dovedește traseul ascendent al rosé-ului din gama Geneza, declară Alin Lăzărescu, General Manager, Via Viticola.

Deschidem Vinul Românesc este un program național pe termen lung, dezvoltat de Carrefour România, cu misiunea de a sprijini industria vinului românesc și de a pune România pe harta internațională a vinului. Experții în vin ai programului călătoresc prin țară vizitând crame, de la cele mai cunoscute mărci, până la micile afaceri ale familiilor de producători locali, în căutare de noi vinuri pe care să le promoveze la nivel național. După ce aceștia degustă și selectează vinurile, consultanții programului sprijină vinificatorii în eforturile de branding, promovare și distribuție, pentru a pătrunde cu succes în retailul modern.

„Suntem mândri că am putut contribui la o asemenea recunoaștere pentru vinurile Caii de la Letea Geneza. Scopul programului nostru, Deschidem Vinul Românesc, este, desigur, de a promova vinurile românești către consumatorii noștri, dar, mai mult decât atât, este de a pune vinurile locale pe harta vinurilor la nivel național și internațional, evidențiindu-le calitatea superioară și gustul desăvârșit. Pilonul Exclusiv la Carrefour face parte dintr-o inițiativă prin care oferim produse unice în România, gândite împreună cu partenerii noștri, care se regăsesc doar în magazinele Carrefour, și care au scopul de a pune cât mai bine în valoare potențialul viticol local”, declară Mircea Niculescu, Senior Wine Buyer Carrefour România.

Articolul precedentBrandul Farmec, relansat, cu un nou logo și un ambalaj modern
Articolul următorAlexandrion Group a demarat turul internaţional pentru prezentarea Carpathian Single Malt, printr-un eveniment organizat la Washington DC
Didona Goanță
Didona Goanță este absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social Politice, Iași. Are o experiență de peste 10 ani în domeniul comunicării și al marketingului, lucrând pentru branduri și proiecte din sfera culturală, administrație publică centrală sau ecologie-mediu. În ultimii 5 ani a colaborat cu mediul de business, din România, oferind consultanță și companiilor din zona de retailer și horeca pentru a-și dezvolta politici sustenabile de business.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.