Caffè Vergnano a încheiat 2021 cu venituri din retail de 37,6 milioane de euro

Caffè Vergnano a încheiat 2021 cu venituri din retail de 37,6 milioane de euro, din sectorul HoReCa de 29,4 milioane de euro și vânzări la tonomate de 2,6 milioane de euro. Caffè Vergnano a încheiat anul financiar cu o cifră de afaceri totală de 92 de milioane de euro, aproape similară cu cea din 2019, din care exporturile au însumat 22,4 milioane de euro.

Brandul Caffé Vergnano este prezent pe piața din România de la începutul anului 2022 și este distribuit de către Coca-Cola HBC România. Acesta este al doilea brand de cafea din portofoliul Coca-Cola HBC România. De asemenea, țara noastră s-a numărat printre primele țări din grup care distribuie în exclusivitate brandul.

Ajuns la cea de-a 140-a aniversare, brandul Caffé a programat pentru 2023 mai multe momente festive, evenimente, surprize și cadouri pentru consumatori.

”Anul acesta, am adăugat portofoliului nostru Caffè Vergnano, o cafea italiană veritabilă, dezvoltată cu pasiune și respect pentru calitate de patru generații de antreprenori italieni. Este un brand valoros, cu tradiție, care beneficiază acum de o rețea largă de distribuție și de susținerea unui partener de business puternic, așa cum este Coca-Cola HBC. În numele echipei, urez un călduros “La mulți ani!” familiei Vergnano și ne bucurăm să ne reconfirmăm angajamentul de a fi un partener încredere și în anii ce urmează” – Mihaela Hoffman, Coffee & Premium Spirits Business Director, Coca-Cola HBC România.

Astfel, brandul va lansa special pentru această ocazie o ediție limitată de produse emblematice, poleite cu aur, precum și o reinterpretare a teracotei toscane coccio, un cadou tradițional de Crăciun.

Caffè Vergnano va porni, de asemenea, într-o călătorie prin Italia, aducând adevăratul espresso italian prietenilor, partenerilor și consumatorilor.

În 2021, compania a intrat într-un parteneriat strategic cu Coca-Cola HBC pentru distribuția exclusivă a Caffé Vergnano în teritoriile Coca-Cola HBC din afara Italiei. Acordul reprezintă o oportunitate importantă de creștere internațională și de dezvoltare a exporturilor prin consolidarea prezenței companiei dincolo de granițele Italiei.

Caffè Vergnano este una dintre dintre cei mai vechi prăjitorii de cafea din Italia. Sortimentele Caffè Vergnano pot fi găsite în lanțurile de magazine, în cele mai bune baruri și în cele peste 179 de cafenele italiene Caffè Vergnano 1882 din întreaga lume.

Articolul precedentBavarienFest: petrecere în stil nemțesc, la Kaufland Pop-Up Restaurant
Articolul următorLantmännen Unibake demarează o investiție majoră în Sud-Estul Europei
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.