BavarienFest: petrecere în stil nemțesc, la Kaufland Pop-Up Restaurant

De luni, 03 octombrie 2022 și până duminică, 09 octombrie 2022, amatorii de petreceri și gastronomie care merg la Kaufland Pop-Up Restaurant din București se vor bucura de un meniu tradițional special, în cadrul evenimentului BavarienFest. Restaurantul va funcționa zilnic între orele 12:00 și 22:00. Pe durata festivalului, vor fi amplasate mese lungi de berărie, mese standing, precum și mese cu scaune.

Printre preparatele pregătite de bucătari, se numără: platouri de gustări Weisswurst, friptură de porc cu varză roșie și găluște de covrigi, cârnați la grătar cu varză murată, Käsespätzle sau pui la cuptor cu salată de cartofi. La desert, clienții vor primi tradiționalul ștrudel cu mere și sos de vanilie sau crema bavareză cu compot de prune.

Atmosfera care amintește de celebrul Oktoberfest este asigurată de trupele care vor cânta live, între orele 17:00 – 22:00, în zilele de 03, 07, 08 și 09 octombrie.

Programul concertelor:
• Luni, 03 octombrie: concert fanfară
• Vineri și sâmbătă, 07-08 octombrie: concert Steirermen
• Sâmbătă și duminică, 08-09 octombrie: concert Klaudia und die Burzenland Party Band.

Mai multe detalii sunt disponibile pe: BavarienFest: petrecere în stil nemțesc, la Kaufland Pop-Up Restaurant | Kaufland