Burger King deschide cel de-al șaptelea restaurant din București

Burger King deschide pe Calea Victoriei nr. 155, cel de-al șaptelea restaurant din București. Acesta va onora atât comenzile take-away, cât și pe cele care vin din platformele de delivery. Cel de-al șaptelea restaurant se deschide la doar câteva luni după inaugurarea restaurantului Burger King din Piața Sudului, acest lucru făcând parte din strategia pe termen lung a companiei în România.

Noul restaurant este situat în Piața Victoriei și va avea o echipă de 30 de angajați. Pe lângă deja binecunoscutele produse Burger King, în meniu se regăsesc și noile produse vegetale Plant Based Whopper & Plant Based Nuggets. Ca întotdeauna, compania a luat toate măsurile de siguranță și igienă în pregătirea tuturor comenzilor: de la recipiente cu dezinfectant în toate punctele-cheie din restaurant, la echiparea angajaților cu măști și mănuși.

“România este o piață importantă pentru noi, unde dorim să investim iar pentru anul acesta pregătim în continuare oferte speciale pentru fanii Burger King și de asemenea, vom duce și mai departe planurile noastre strategice”, a declarat Daniel Ryska, AmRest Regional Director CE & SEE.

În România, lanțul de restaurante Burger King este operat de AmRest Holdings, SE, cel mai mare operator de restaurante multibrand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri, precum: KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB.

Înființat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele Burger King din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here