Brian Ayling o înlocuiește pe Stéphanie Le Béchec în funcția de Director General Mars Europa Centrală

Brian Ayling

Brian Ayling o înlocuiește pe Stéphanie Le Béchec în funcția de Director General Mars Europa Centrală. Stéphanie a fost promovată în funcția de Președinte Regional Food. Brian Ayling se alătură echipei din Europa Centrală din poziția de Director General Mars Africa de Sud. 

În noul său rol, Brian Ayling va conduce o echipă de 540 de asociați, așa cum îi numește Mars pe angajații săi, care se va implica în dezvoltarea afacerii în Europa Centrală și va contribui la direcția strategică a companiei.

Brian Ayling este un lider experimentat. S-a alăturat companiei Mars în 2001 ca marketing manager pentru Mars Africa de Sud. De atunci, timp de aproape optsprezece ani, el a avut roluri și poziții diverse în cadrul companiei. Din 2007 până în 2010 a fost Director Developing Categories, contribuind la dezvoltarea portofoliului de branduri Mars în Orientul Mijlociu. Mai târziu, Brian a preluat poziția de Director Regional pentru segmentul Wrigley, conducând o echipă puternică într-o regiune cu peste 70 de piețe din Africa și Orientul Mijlociu, unde a obținut rezultate de business excelente. De asemenea, a luat parte la elaborarea strategiei pentru un nou proiect de construcție a fabricii de gumă de mestecat din Kenya.

În perioada 2015-2016, el a realizat unul dintre cele mai importante proiecte Mars din regiunea Africia Subsahariană: consolidarea celor patru segmente de afaceri Mars într-o nouă unitate numită Mars Multisales, pe care a condus-o până la numirea sa în noul rol în Europa Centrală.

Mars a intrat pe piața din România în 2008. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale.

Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale și, de asemenea, o facilitate de producție pentru dulciuri fără ciocolată care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.

Mars deține un portofoliu larg de branduri cunoscute la nivel global, cum ar fi Pedigree, Whiskas, M&M’s, Snickers, Uncle Ben’s și Orbit.