Brâncoveanu, distins cu două medalii de aur şi una de argint, în cadrul competiţiei „The Brandy Masters 2022”

Vinarsul Brâncoveanu din portofoliul Alexandrion Group a obținut trei medalii: două de aur și una de argint, în cadrul competiţiei „The Brandy Masters 2022”, organizată de revista internaţională dedicată băuturilor spirtoase, ”The Spirits Business”, în cadrul ”The Global Spirits Masters”.

Brâncoveanu XO și Brâncoveanu VSOP au fost premiate cu medalia de aur, în timp ce Brâncoveanu VS a fost distins cu medalia de argint.

Membrii juriului au fost încântați de aroma consistentă de “toffee” și “caramel” a lui Brâncoveanu XO, dar și de impresia gustativă unică lăsată de Brâncoveanu VSOP, un produs special, descris de către jurați ca fiind plin de “dulceață” și ”pământesc”.

”The Brandy Masters” răsplătește cele mai bune mărci de brandy din întreaga lume și este una dintre cele 14 competiții dedicate diferitelor categorii de băuturi spirtoase, derulate în cadrul ”The Global Spirits Masters” încă din 2008.

Juriul este format din experți în brandy, care degustă băuturile în orb și acordă trofee de excelență participanților care se diferențiază prin atribute specifice. Competiția evaluează producători de brandy la nivel internațional, iar medaliile sunt acordate în cadrul mai multor categorii, printre care: Armagnac, Other French Brandies, South African, Spanish și Other Regions.

Gama Brâncoveanu vinars include sortimentele XO, VSOP și VS și este comercializată în România în toate marile lanțuri de retail, în HoReCa, în locațiile partenere și pe: iconicdrinks.shop, dar și în cele aproximativ 50 de țări care au relații comerciale cu Alexandrion Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.