Auchan deschide un magazin de proximitate în Craiova și ajunge la 19 magazine MyAuchan în România

Auchan Retail România deschide primul magazin de proximitate din Craiova și  ajunge la un număr de 19 magazine MyAuchan la nivel național. Magazinul care se deschide pe 15 noiembrie la Craiova se adaugă unui număr de 15 magazine existente în stațiile Petrom (în parteneriat cu OMV Petrom) și celor trei magazine MyAuchan, independente, din București.

Cu o suprafață de vânzare de 250 de metri pătrați, magazinul este situat în apropierea Universității de stat din Craiova, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 16C. Orarul de funcționare este de la 7.30 la 22.00, de luni până duminică.

Noul magazin MyAuchan propune o gamă de 3.000 de produse alimentare și nealimentare, dispune de un Coffee corner, și oferă servicii suplimentare de plată a utilităților.

Universul gastronomic pe care clienții îl vor descoperi în noua unitate din Craiova reunește produse preparate pe loc, legume și fructe proaspete, produse bio și, special creată pentru craioveni, o gamă de preparate Take away.

’’Ne bucurăm să deschidem la Craiova primul magazin de proximitate MyAuchan. Ne dorim să fim astfel mai aproape de craioveni în zonele lor de proximitate și să le oferim o soluție de cumpărături adaptată și menită să reducă timpul dedicat cumpărăturilor.’’ Cristian Anghel, Director Regional, Auchan Retail România

Magazinele MyAuchan completează rețeaua celor 33 de hipermarketuri Auchan precum și a celorlalte concepte comerciale specializate precum: Inextenso, drogherii și LillaPois.