AROBS Transilvania Software achiziționează UCMS Group România, companie specializată în soluții HR

Voicu Oprean, Fondator și CEO al companiei AROBS Transilvania Software

AROBS Transilvania Software achiziționează UCMS Group România, companie specializată în soluții de management a resurselor umane, pe care o preia de la TMF Group, adăugând astfel portofoliului de produse proprii, două soluții în domeniul HR: True HR și dpPayroll.

Finalizarea tranzacției se supune aprobării prevăzute de legislația din România. RTPR Allen & Overy a asistat juridic compania AROBS Transilvania Software, iar DLA Piper Romania compania TMF Group”. Valoarea tranzacției nu a fost comunicată.

„Suntem încântați să preluăm două produse recunoscute, specializate pe HR. Vom adăuga acestor produse expertiza noastră și vom oferi servicii și produse mai performante clienților noștri. Astfel, vom continua să ne consolidăm poziția pe piață și liniile de business pe piața internațională, și din România”. – a declarat Voicu Oprean, Fondator și CEO AROBS.

La rândul său, Daniel Proychev, Managing Director, Europa de Sud-Est, la TMF Group a declarat: “Suntem încântați să încheiem această tranzacție cu AROBS Transilvania Software și suntem convinși că această companie este suficient de bine pozițonată pe piață pentru a continua să dezvolte și să perfecționeze linia de produse UCMS România. Vom colabora îndeaproape cu AROBS, pentru a asigura o tranziție cât mai ușoară clienților și angajaților noștri”.

În cei peste 20 de ani de la înființare, AROBS Transilvania Software și-a dezvoltat propria linie de produse pentru piețele interne și internaționale (Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic etc.) și s-a specializat în furnizarea de soluții externalizate pentru diverse industrii, incluzând Automotive Engineering, Travel Software, Hospitality Solutions, Life Sciences, Home Automation Systems, IoT, Cloud application development – Enterprises.

În prezent, peste 800 de angajați și colaboratori lucrează în birourile AROBS din România – Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București. Compania are filiale internaționale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia. CoSo by AROBS are birouri în Olanda și în Belgia.

Activitatea furnizorului de servicii de outsourcing TMF include asistarea companiilor de toate dimensiunile, prin oferirea de servicii HR și salarizare, contabilitate și fiscalitate, asistență juridică, administrare globală și servicii financiare pentru piețele de capital, clienți privați, investiții de capital privat și investiții imobiliare. Grupul are peste 7.000 de experți în peste 90 de țări din întreaga lume. www.tmf-group.com

Copyright foto: Conferința Open Innovation 2.0: The Platform for Digital Innovation