Antreprenorul Radu Rizescu (DAGMAR), vorbește despre obiectivele de business și provocările pentru 2019 la „Retail & Horeca Distribution”

0
136

Cofondatorul DAGMAR are o experiență de aproape 27 de ani în industria de distribuție produse FMCG și administrează un businee de peste 47 de milioane de lei pe an. Radu Rizescu se va alătura panelului dedicat strategiilor și direcțiilor de dezvoltare implementate de companiile de distribuție în TT și HoReCA în 2018 și 2019. Invitații acestui panel vor vorbi și despre provocările la care sunt atenți în 2019, obiectivele de business ale anului în curs dar și despre perspectivele asupra sectorului în care activează.
În București și Ilfov, DAGMAR lucrează cu magazinele din comerțul tradițional și operatorii din HoReCa livrând, lunar, la circa 2.000 de clienți.

Alți speakeri confirmați:

  • Ana Popa, Busines Manager, Aquila Group;
  • Cristian Panfil, Directorul Comercial al companiei de distribuție Miruna Internațional și Administrator Parabomir;
  • Ovidiu Gheorghe, Președinte, ACDBR
  • Romina Ardelean, Consultant, Consumer Panel Services la GfK;
  • Adrian Teampău, Partener Asociat, Departamentul de Asistență fiscală și juridică EY România;
  • Raluca Vintilă, Corporate Manager, Groupama Asigurări

„Retail & Horeca Distribution” este singurul eveniment dedicat exclusiv industriei de distribuție în TT și HoReCa, reunind anual circa 200 de participanți, respectiv antreprenori din acest segment, manageri din industria FMCG, manageri din rândul furnizorilor de soluții și servicii diverse (software, logistică, transport, ambalaje ș.a.)

Ediția 2019, a IV-a, va avea loc pe data de 21 Martie 2019 la Hotel New Montana din Sinaia și este formată din mai multe componente:

  • Conferință (10.00 – 17.00)
  • Expo Hall (09.00 – 17.00)
  • Cină de afaceri cu distribuitorii din diverse regiuni ale țării și partenerii lor de business (21 Martie 2019, 19.00 – 23.00)

Participă la eveniment

Va invităm să vă rezervați locurile la eveniment on line sau prin completarea  Formular Retail & Horeca Distribution, 2019