Andrei Popescu, General Manager Freshful, este speaker în cadrul CEO Meeting in the Garden – Grocery/E-commerce/Trend

Andrei Popescu este General Manager Freshful, cea mai nouă platformă de livrare online pentru produse alimentare proaspete din România, lansată de eMAG în octombrie 2021. 

Anterior, Andrei Popescu a fost Director Comercial și mai apoi Country Manager pentru eMAG Bulgaria, iar de 6 ani și jumătate, alături de eMAG, a contribuit direct la dezvoltarea afacerii, construind proiecte și instrumente care au ajutat la maximizarea vânzărilor și a profitabilității. 

Andrei Popescu are un Masterat în Cercetări Avansate în Finanțe de la Academia de Studii Economice și MBA-uri la Maastricht School of Management și Yale School of Management. 

Vă reamintim că în data de 22 iunie 2022, Modern Buyer va organiza la Palatul Bragadiru, din Bucureşti, CEO Meeting in the Garden – Grocery/E-commerce/Trends, eveniment dedicat executivilor de top din sectorul Retail şi FMCG. Evenimentul, organizat în intervalul 16.00 – 21.00, în aer liber, va reuni, într-un cadru exclusivist şi, de aceea, mai restrâns, circa 80 de invitaţi, manageri de top și antreprenori din businessul FMCG. 

La ediţia din 2022 a acestui eveniment (prima ediţie a fost în iulie 2020) vom vorbi despre:

-principalele tendinţe şi impactul comenzilor şi livrărilor online asupra businessurilor;

 – cele mai importante tendințe tehnologice din industria de e-commerce. 

Vom încerca să răspundem împreună cu invitaţii zilei la întrebări, precum:

– Cum creezi empatie în interacţiunea cu clienţii în mediul digital? 

– Cum obţii retenţia şi loialitatea clienţilor din online? 

– Cum rămâi în memoria utilizatorilor şi cum oferi experienţe semnificative şi relevante? 

Agenda evenimentului: 

16.00 – 16.30 Welcome drink 

16.30 – 17.00 E-commerce in FMCG – overview and trends 

17.00 – 18.30 Open panel discussions 

18.30 – 21.30 Networking and cocktail dinner 

Participă la CEO Meeting in the Garden – Grocery/ E-commerce/ Trends Costul biletului este de 160 de euro+TVA. Detalii referitoare la posibilitatea de participare la eveniment și garantarea accesului la partea de networking și cocktail dinner, puteți obține prin contact telefonic la 0767118833 sau 0729880041. 

Promovarea în cadrul evenimentului: asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului CEO Meeting in the Garden – Grocery/ E-commerce/ Trends, dar şi ante și post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de top din rândul marilor lanţuri de retail modern și furnizorilor din toate segmentele FMCG, dar și furnizorilor de servicii și soluții pentru sector. 

Puteţi opta pentru un stand cu prezentare și servire, pentru rularea unui spot publicitar în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, anunț, material video în platforma online Modern Buyer și în social media. Pentru mai multe detalii cu privire la achiziţia de bilete sau de pachete de promovare şi participare disponibile, vă rugăm să scrieți e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro, sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0729.880.041.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.