AmRest deschide cel de-al cincilea restaurant Burger King din România

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, deschide un nou restaurant Burger King în zona de nord a Bucureștiului, în incinta Băneasa Shopping City, aripa Feeria.

Cel de-al cincilea restaurant nou deschis în București apare la doar câteva săptămâni după inaugurarea restaurantului Burger King din Promenada Mall, acest lucru făcând parte din strategia pe termen lung a companiei în România.

Noul restaurant va avea o echipă de 30 de angajți (grill kings). Ca întotdeauna, compania a luat toate măsurile de siguranță și igienă în pregătirea tuturor comenzilor: de la recipiente cu dezinfectant în toate punctele-cheie din restaurant, la echiparea angajaților cu măști și mănuși.

Din luna septembrie, Burger King introduce în meniurile sale trei noi produse, în oferta limitată Grill Grande Wrap: Beef Grande Wrap, Chicken Grande Wrap și o surpriză pentru vegetarieni – varianta veggie Halloumi Grande Wrap. Prețurile noilor produse încep de la 14,90 lei și variază în funcție de dimensiune și format.

AmRest Holdings este cel mai mare operator de restaurante multibrand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Înființat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala Home Of The Whopper și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie. Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele Burger King din întreaga lume.